ELADÓKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

Zoologist Bat 2020 Prin Lomros

Zoologist Bat 2020 Prin Lomros

LÉPJ BE ÉS VEDD MEG!   

Ár: 5200 Ft

Állapot: új, üvegéből frissen fújva

Eladó: lazolkov (Eddigi eladások száma: 63, Pozitív visszajelzések: 43, Negatív visszajelzések: 0)

Feltöltve: 2020. július 19.

Hely: Gödöllő-Budapest

Szállítás, fizetés: postánmaradó, foxpost, MPL

A termék Krémmánia oldala | Szabálytalanság jelentése


Leírás:

ZOOLOGIST - Bat 2020 - Prin Lomros

5 ml 5200 Ft + Fox/posta

A Bat eredeti változatát Ellen Covey készítette 2015-ben, és amivel a Zoologist azonnal meg is nyerte az Art and Olfaction Awards indie kategóriájának fődíját.
Ennek a már szinte sehol sem kapható első verziójú denevérnek a központi illateleme a geosmin volt, amivel egy tökéletes illatos barlang-hatást lehetett kiváltani, már pár cseppjétől is ténylegesen úgy érezhettük magunkat, mintha egy dohos barlangban lennénk.
Nos, ez az érzés 2020-ban tökéletesen átalakult Prin Lomros és Victor Wong együttműködése során.
Ez a denevér már nem egy dohos barlangban lakik, hanem egy pazar ázsiai gyümölcsöskertben.
Az új Prin Lomros-féle denevér intenzív gyümölcsös felütéssel nyílik meg, méghozzá ínycsiklandozó trópusi gyümölcsök illatával.
Ebben az illatkosárban mindent megtalálunk, mi szem szájnak ingere, guavát, marakuját és fügét.
Ehhez a gyümölcsösen virágos orgiához csatlakozik egy nagyon különleges, éjszaka virágzó korál jázmin, mely szép lassan elmozdítja az akkordot egy boldog animális irányba.
Ebben a gyümölcsdenevérben, már szinte nyomát sem találjuk a korábbi nyugat-európai gótikus templomok tornya körül az éj leple alatt surranó, hűvösen félelmetes bőregereknek.
Kifejezetten addiktív illat, óriási amplitúdókkal rezonál a bőrünkön, szinte folyamatosan változik, hosszú órákon át.
Néha felbukkan azért az erdei televény nyirkosabb, trópusi párája, ami valami egészen különleges ásványi minerális hatást kelt.
Elképesztően gyönyörű ez a barlangmentesen gyümölcsös illat.

PRIN LOMROS filmtudományi tanulmányait követően képezte át magát parfümőrré és napjaink egyik legígéretesebb tehetségévé vált – mindezt egy rövid grasse-i tanulmányúttal és önképzéssel érte el.
Victor 2017-ben találkozott vele először a berlini Art and Olfaction Awardson, ahol mindketten döntősök voltak, Prin a Rosuerrier nevű alkotásával, ő pedig a Civettel.
Prin már itt jelezte neki, hogy örömmel részt venne a Zoologist műhelymunkálataiban, melynek bizonyítékaként át is nyújtott Victornak számos, állatokról mintázott parfümkészítményt.
Őszintesége és tehetsége arra inspirálta Victort, hogy felvegye Prinnel a kapcsolatot, és megkezdődött a közös munka, amihez újabb lökést az adott, hogy 2018-ban ismét mindketten a döntősök között szerepeltek a londoni Art and Olfaction Awardson.
Prin 2 parfümjével is döntős volt (Cigar Rum a Strangers Parfumerie és Morah a Pryn Parfum kötelékében), Victor pedig a Chris Bartlett féle Elephanttal vett részt a seregszemlén.

A TERMÉK KRÉMMÁNIA OLDALA

Zoologist Perfumes Bat
Zoologist Perfumes Bat
  (5 vélemény)
NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.