ELADÓKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

Antonio Alessandria Fleurs Et Flammes EDP

Antonio Alessandria Fleurs Et Flammes EDP

ELKELT

Ár: 3500/6000 Ft

Állapot: 5 vagy 10 ml üveg parfümszóróban

Eladó: Myrtle (Eddigi eladások száma: 669, Pozitív visszajelzések: 518, Negatív visszajelzések: 0)

Feltöltve: 2021. május 14.

Hely: Bp

Szállítás, fizetés: személyes átvétel, posta, foxpost

A termék Krémmánia oldala | Szabálytalanság jelentése


Leírás:

A szegfű és a liliom köré épült tüzes, frissen vágott virágcsokrok illata, a zöld galbanum és citrusfélék csípős harapásával fűszerezve, az egyik legcsodálatosabb és legeredetibb XXI. századi virágkompozíció, mellyel a Cherry Gardenben találkozhatunk.

Az illat nyílása szinte pszichedelikus élmény, forró citrusok illatával kevert virágszirmok zöld robbanásával indulunk, mivel a frissen vágott lédús virágszárak illata is hangsúlyos, egyedülállóan zöld, ásványi érzetet adva ennek a klasszikus, de mégis kortárs kompozíciónak.

Az illat szívében igazi varázslatnak leszünk a tanúi, csendesen bugyogó mandulatejben lebegő, krémes rózsával szembesülünk, mindemellett továbbra is tündökölnek a fehér virágok és a szegfű, melyek lassan elhalványulnak, és hirtelen az ásványi zöld akkordból egy valóságosnak tűnő, tüzesen pezsgő robbanás keletkezik, mint amikor a petárda felrobban mellettünk egy karneváli rendezvényen.

A meghökkentően valósághű, virágos pirotechnikai akkordot Antonio egy gyermekkori emléke alapján építette fel illatkölteményében. Minden év júliusának legforróbb napján ünnepséget rendeztek, melynek reggelén édesapjával elmentek a piacra friss virágokat venni. Az ünnepségre vendégek is érkeztek a családhoz, akiket frissítő mandulatejjel fogadtak, majd késő este megtekintették a tűzijátékot. A gyermek Antonio álmában a tűzijáték csípős illata összeolvadt a piacon vásárolt virágok illatával.

A Fleurs et Flammes érzékiségét a virágszirmok és az ásványi izzó, tüzes illatjegyek kombinációja adja, melyhez lágy gourmand ínyencségek csatlakoznak, miközben valóságosan a bőrünkön érezzük a szicíliai napsütés izzó erejét, a tökéletes boldogság pillanatait.

3500 Ft/5 ml vagy 6000 Ft/10 ml kiszerelésben tudok adni belőle.

A TERMÉK KRÉMMÁNIA OLDALA

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.