Kat Von D Shade + Light Eye Contour Palette Rust
ELKELTÁr: 6500
Állapot: 1x próbált
Eladó: Paannii (Eddigi eladások száma: 281, Pozitív visszajelzések: 212, Negatív visszajelzések: 0)
Feltöltve: 2017. október 28.
Hely: Budapest
Szállítás, fizetés: Készpénz, posta
A termék Krémmánia oldala | Szabálytalanság jelentése
Leírás:
Elado a kepen lathato Kat von D paletta Rust arnyalatban. Egyszer probaltam, gyonyoru smink keszitheto vele.
Utazashoz is nagyon praktikus a csomagolasa es a kiszerelese miatt. Ecsettel konnyen eldolgozhato, hihetetlenul pigmentalt, nagyon jo minosegu paletta. Szolid illetve intenziv smink elkeszitesere is alkalmas, konnyen epitheto.
Budapesten szemelyesen atveheto, hetfotol csutortokig 7-16 ora kozott az Erzsebet kiralyne uti villamosmegallonal, penteken pedig 14 oraig. Szivesen postazom is. Cserelni nem szeretnem.
hozzászólások
LÉPJ BE ÉS SZÓLJ HOZZÁ!2017. november 4.
Ha a vevo szandeka komoly es biztosra mondja akkor sosem gond nekem, ha par nappal kesobb utal.:) usd le indkettot nyugodtan es e-mailben megbeszeljuk a reszleteket.
2017. november 4.
szia! ne haragudj, kicsit szétesik a fejem:D engem érdekel, viszont gond lenne, ha csak jövőhéten tudnék utalni (csütörtök-péntek magassága) illetve 12 postával a kettőért úgy megfelel neked? :)
2017. november 1.
Rendben, igy nem igazan tudom, hogy melyikotoket szamitsam rlso erdeklodonek, igazabol barmelyikotok usse le nyugodtan. :)
2017. november 1.
basszus elfelejtettem írni, ha neki nem kellene, nekem is ugyanígy mindkettő jó lenne! :)
2017. október 31.
Szia! :) Mennyire gondoltal ertuk? :) 12000 ft-ert a kettotol megvalok, ha neked az megfelel. :)
2017. október 30.
Szia Paannii! Mindkét Kat paletta érdekelne. Esetleg így engednél az árából? Üdv: scisneros