Avon Lapos Hajkefe
Ár: | 2099 Ft | Kategória: | Szépítő eszközök | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | tanácsadónők, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: lau0825, Módosítva: 2017. február 2.
Ár: | 2099 Ft | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | tanácsadónők, online | |
Kategória: | Szépítő eszközök | |
Lapos hajkefe hajegyenesítéshez.
- csúszásmentes nyéllel
- ideális a haj kisimításához
- elbánik a kellemetlen csomókkal, anélkül, hogy tépné a hajat
Nagyon szeretem. Főleg hajszárításkor használom, mert szép egyenesre tudom szárítani a hajam. A bogyók a végéről nem kopnak le ami nálam egy fő szempont. Akciósan rendeltem így teljes megérte.

Ezerháromszáz forintos akciós áron jutottam hozzá. Imádom a színét. A mérete kicsit otromba, macerásan használható. Egy hónap után az enyém tüskéinek a végéről lepotyogtak a gumi gömböcskék. Meg lehet vele fésülködni, de gyakran tép a hajszálaimból.

Imádom ezt a hajkefét :) nagyon szuperul kifésüli a hosszu hajam *****

Imádom ezt a hajkefét :) nagyon szuperul kifésüli a hosszu hajam *****

Hosszú hajhoz a legjobb választás. Gyorsan és kíméletesen lehet vele csodaszép egyenes frizurát varázsolni.

a legjobban az tetszik benne, hogy pikk-pakk kifésülöm vele a hajam, semmi gubanc :) viszont csak teljes hosszra jó, ha copfba akarom kötni a hajam kell egy ovális, mert ez böhöm nagy a kerek fejemhez :) de amúgy szuper remélem sokáig jó barátok leszünk :)

Az első Avonos rendelésem volt (kb. 10 éve) és nagyon szerettem még a régi szürke kiadásában! Ahhoz képest,hogy extra hosszú hajam van, elég sokáig bírta a gyűrődést! :) Most újra sikerült innen megvásárolnom és nagyon boldog vagyok! :) 5/5*

kb nem kell hajvasalot hasznalni ha szaritas kozben atfesulom egy parszor ezzel a kefével: )

Nagyon jó termék, gond nélkül kibontja a gubancokat és kellemesen masszírozza a fejbőrt. Nagyon jó választás hosszú hajra.

Régen,amikor használtam még a legnagyobb gubancokat is kiszedte a hajamból,aztán annyira belelendültem a kóctalanításba,hogy letört a nyele.. úgy még talán kényelmesebb volt használni :D

Nekem ugyanilyen van csak szürkében, régen kaptam de az is avonos és nagyon szeretem, nem tépi a hajam és nem is töri.