Balea Deo Kristály
Ár: | 799 Ft | Kategória: | Dezodorok | |||
Kiszerelés: | 100 g | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | DM | Bőrprobléma: | Túlérzékenység |
A krémet feltöltötte: ircsi, az összetevőket feltöltötte: rucskabeata, Módosítva: 2017. január 4.
Kiszerelés: | 100 g | |
Lelőhely: | DM | |
Kategória: | Dezodorok | |
Bőrprobléma: | Túlérzékenység |
Kristály állagú dezodor bőrbarát ásványi formulával.
Nekem is kizarolag a legnyugisabb napomon volt eleg, es sztem is, emellett ha megizzadsz tenyleg nem csak nedves, hanem budos is leszel... :D Viszont ez az alverdes parositas most kisertesbe hozott :)

Nekem valahogy nemvált be.ugyanúgy izzadtam jobban és büdös is volt 1 pólóm tőle...egyből váltottam

Az összes összetevő funkció szerint lebontva
Szervetlen vegyület, a timsók közé tartozik. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint izzadásgátló és összehúzó hatású összetevő. A timsó alapú ásványi sókból készült dezodorokra a nagyméretű ammóniumtimsó-molekulák jellemzők, melyek a bőrön keresztül nem szívódnak fel, így nem kerülnek a véráramba.