Balea Eldobható Női Borotva
Ár: | 599 Ft | Kategória: | Szépítő eszközök | |||
Kiszerelés: | 5 db | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | DM | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: Kiscsillag5, Módosítva: 2013. július 9.
Kiszerelés: | 5 db | |
Lelőhely: | DM | |
Kategória: | Szépítő eszközök | |
Aloe Vera és E-Vitamin tartalmú krémezőcsíkkal.
Kiszerelés: 5 db
Nem jó, elejében még viszonylag elégedett voltam vele, de minél többet használtam annál jobban megútáltam. Lehetetlen vele 100% -os munkát végezni. Hiába olcsó, ha rövidebb ideig éles.

Kategóriájában tökéletes.
Többször is nyugodtan használható, a krémezőcsík sem mállik szét hamar, kényes helyeken is használható, jól kézre áll, én maradok már nála:)

Kategóriájában tökéletes.

Simán felveszi a versenyt a márkásabb, ugyanakkor drágább társaival. Jó ideje már csak ezt veszem.

Jó kis éles borotva, évek óta csak ezt veszem! :)

Jó kis éles borotva, évek óta csak ezt veszem! :)

Azt hiszem, hogy én selejt zacskót fogtam ki, mert ennyire rossz borotvám még nem volt. Már az első használatkor nem vágott, hanem nyúzott. Soha többet.

Az itt olvasott vélemények alapján vettem meg, nem csalódtam:D
Sokkal jobban bevált, mint a jóval drágább borotvák. Van egy olyan érzésem, hogy még sokszor újra fogom venni, csak ajánlani tudom:)

Az itt olvasott vélemények alapján vettem meg, nem csalódtam:D

Tényleg teszi a dolgát, de nekem sem ez a kedvencem.

Tényleg teszi a dolgát, de nekem sem ez a kedvencem.

Szeretem ezt a borotvát, jól használható, olcsó. A legjobb ebben az árkategóriában.

Teszi a dolgát, és ár/érték arányban is viszonylag jó.

Teszi a dolgát, és ár/érték arányban is viszonylag jó.

Teszi a dolgát, nincs vele gond. Ár-érték arányban jó termék, már nem egyszer vettem ilyet.

Gyulladáscsökkentők: Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf ExtractHidratálók: Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract
Aloe vera növény leveléből származó kivonat. Vízmegkötő, gyulladáscsökkentő, antioxidáns és antibakteriális hatása van. Bár az aloe vera egyre nagyobb divat mostanában, Paula Begoun szerint tudományos kutatások nem igazolják, hogy hatékonyabb lenne a többi, hasonló tulajdonságokkal rendelkező összetevőnél (mint pl. a C-vitamin vagy a zöld tea).