Benefit Benetint
Ár: | €33 | Kategória: | Sminkek arcra | |||
Kiszerelés: | 12,5 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | külföld (Sephora), online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: wishes, az összetevőket feltöltötte: UnVraiAnge, Módosítva: 2011. augusztus 23.
Ár: | €33 | |
Kiszerelés: | 12,5 ml | |
Lelőhely: | külföld (Sephora), online | |
Kategória: | Sminkek arcra | |
A Benetint egy díjnyertes, legendás, univerzális sztártermék, és a világ egyik legnagyobb kedvence. A sminkesek és a hírességek körében is igen elterjedt termék. Az árnyalata leginkább a rózsáéhoz hasonlítható, ráadásul enyhe rózsa illata is van. Elsősorban az ajkak és az orcák színezésére használható, de mellbimbóra és körömre is kenhető. Nagyon tartós, csókálló, folyékony állagú. Nem csillog, mivel beszívódik az ajkakba, a bőrbe.
Water / Aqua
Rosa Canina (Rose) Flower Water
Glycerin
h
Quaternium-15
ta
Carmine / CI 75470
sz
alexa12Könnyen felszívódó krém, kellemes, visszafogott illattal. Azonnal hidratál és nem hagy ragacsos érzetet.
Én csak az ajkakon használom, és oda nagyon szeretem.Nagyon tartós. Az illata finom. Mintha kicsit tényleg szárítana, de nem vészes.

Borzaszto erzes az ajkakon, egybol elkezd szaritani. Az illata is kulonoseg kellemetlen, meg nem mondtam volna,hogy rozsa sot alkoholosnak ereztem. Pirositonak sem az igazi mert olyan gyorsan megszarad,hogy nem lehet szepen eldolgozni.

Én csak szájon próbáltam, de iszonyúan szárított. Sajnos nekem nem jött át ez a termék, én annyira nem érzem át a lényegét, szerintem ez a tint a teljes pénzkidobás, legalábbis nekem biztosan. :(
Arcon nem próbáltam, arról nem tudok nyilatkozni.

Arcon nem próbáltam, arról nem tudok nyilatkozni.

Nem tagadom, valóban szárít, viszont ez a probléma könnyen orvosolható egy színtelen ajakbalzsammal fölé. Én így szoktam használni. Nagyon tartós, viszont arcra még nem próbáltam de szerintem nem is fogom, így erről nem tudok nyilatkozni.

A 'tintek' között ezt találtam a legkönnyebben eldolgozhatónak spés tartósabbnak. Vigyázni kell vele,mert gyorsan szárad, de ha az ember gyakorlottá válik a felvitelében, akkor nagyon jól kihasznalható! Nagyon halovány bőrüeknek mondjuk nem ajánlanám, ahhoz nagyon ügyesnek kell lenni, hogy ne adagolják túl! :)

Nagyon jó, finom rózsa illata van. Természetes hatást lehet vele elérni.

Nagyon jó, finom rózsa illata van. Természetes hatást lehet vele elérni.

Mini kiszerelésben van meg egy beauty kit-ből. Szerintem elég jó termék, nekem nem szárítja a számat és az arcnak is nagyon egészséges színt kölcsönöz. Viszont nem tartom nélkülözhetetlennek, így valószínűleg a teljes kiszerelést nem venném meg.

Egy csomagban kaptam egy mini verziot, de nem igazan tudom kihasznalni, az illatat imadom, de a szamat kiszaritja, arca pedig csak neha hasznalom. Nekem nem egy MUST

Nekem sajnos nincs mert nem szeretek az internetről rendelni de a barátnőmnek van! Jópárszor kiprobáltam a suliban és amint reggel felkentem a számra ebéd után is a helyén van! Ugyanugy az almácskákon! Luxus termek es ha tehetnem 6 csillagot adnek! Egyedul az a bajom hogy nekem nincs
:P

:P

Már jó ideje meg van, használom...
Először mikor megláttam az üvegében, megörültem, olyan szép sötét -rózsás színe van, de féltem, hogy nem lesz-e bohóc hatása...hát nem!!
Az én light-med. bőrömön vagy 2x is rá kell menjek,hogy valami színe legyen, de ha sikerül eltalálni, akkor nagyon kellemes kis színt ad, de semmi extra! Inkább egészséges színt ad, mint pirosító hatást. Talán világosabb bőrön!
Az ajkaknak szép színt ad, semmi rúzs, vagy szájfény hatás, de nem túl tartós és szárít. Én az Elizabeth A. 8 hour krém fölé teszem, úgy viszont tökéletes! :)
Nem rossz, de nem venném meg újra.
Az viszont vicces, hogy az ujjamon jobban, vagy intenzívebben megmarad, mint az arcomon:)

Már jó ideje meg van, használom...
Nem rossz, de nem venném meg újra.

Hidratálók: GlycerinÖsszetevők megmagyarázva
Kármin. A kármin a kokcsinella nevű színezékanyagból nyerhető kárminvörös vagy bíborvörös színű festék (a kokcsinellát a fügekaktuszokon élősködő bíbortetű nőstényeinek porítmányából vonják ki). Amerika felfedezése előtt a Lengyel bíborpajzstetűt használták erre a célra. A kárminfesték az egyik legjobb minőségű természetes eredetű vörös festékanyag.