Bobbi Brown Krémes Korrektor Paletta
Ár: | 11 000 Ft | Kategória: | Sminkek arcra | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Bobbi Brown márkabolt, Douglas | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: wishes, Módosítva: 2012. február 2.
Ár: | 11 000 Ft | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | Bobbi Brown márkabolt, Douglas | |
Kategória: | Sminkek arcra | |
Szem alatti karikákra. A krémes alapot a por állagú fixálóval rögzíthetjük.
VÁSÁROLD MEG
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Engem is meglep a sok negatív vélemény, nekem nagyon bevált, igaz én a szemkörnyékápolót is megvettem és azzal használom. Az eladó nagyon ajánlotta hozzá, mert "együtt sokkal szebben működik" (valami ilyesmi kifejezést használt) engem pedig sajnos könnyű rábeszélni az ilyenekre:). De nem bántam meg, egy csipetnyi luxus néha kell:).

Huha, ennyi negatív vélemény! Fura, mert nekem nagyon bejött én is szenvedek, attól, h egyébként minden beül a szemalatti ráncokba, de ha megfelelően előkészítem (pont elegendő hidratálót teszek alá), akkor hosszútávon jól működik. Én alapozót nem teszek a szemem alá, csak ezt a korrektort, és egy leheletnyi fixálópúdert. Zsírosnak tűnik a krém, de nekem pont ezért működik, mert hidratálja a szemalatti részt, nem esik össze a bőröm.

Én is csak lehúzni tudom ezt a korrektort. Sminkelésen kaptam én is a szemem környékére. Kb 2 óra múltán gyönyörűen összegyűlt a ráncokban. Ennyi pénzért nem ezt vártam tőle. Fedése egyébként elég jó lenne.

Meg akartam vásárolni ezt a korrektort, főként a saját fixáló púdere miatt. (Régóta keresek színtelen porpúdert fixálásra, sajnos sikertelenül). Még szerencse, hogy előtte kértem egy sminkelést, hogy lássam az eredményt. Az árához mérten gyalázatosan rossznak találtam. Bár a sminkes hölgy nem tett fel alá alapozót, most olvasom itt, hogy azzal használható lenne. Nekem ez nem pozitívum, mert egyrészt nem szeretem vakolni az arcom, másrészt kimondottan kerülöm az olyan termékeket, amikből 3-at kell venni egy problémára, mert csak együtt hatásosak. A T. gyártónak nyilván megéri, nekem nem.:) Nálam sajnos ez a termék, az árát is figyelembe véve egyes.
Kedves Bloggerina! Örülök, hogy megtaláltam a blogot, nagyon tetszik! Végre valahol utána tudok nézni a cuccoknak és nem vaktában kell vásárolnom. Köszi!:))

Jól fed, de csak minőségi alapozón lehet használni, egyébként beül a redőkbe, mivel az olcsó alapozók nem tartalmazzák azokat az összetevőket (mert drága és ezért olcsó az olcsó), ami ezt megakadályozná. Azért kap 3 pontot, mert ugyan ezt tudja olcsóbb termék is.

Én sem voltam vele elégedett, az egyetlen pozitívuma a fedése, az szerintem egész jó volt (ezért kapja a 2 csillagot), de sajnos ez a tulajdonsága önmagában nem sokat ér, mert egyébként beül a szem alatti ráncokba, így még jobban kihangsúlyozza azokat, sőt nekem még a szemem sarkában is megjelent. Nem ajánlom, nem vált be.
Szerkesztés: Második használat után semmilyen csomósodást vagy ráncokba ülést nem tapasztaltam. Valószínűleg a bőr előkészítése és az alapozó miatt bírta látványosan jobban. Ezzel az eredménnyel elégedett is voltam, úgyhogy kap tőlem még egy csillagot, de egy korrektortól azért fura, hogy ennyire másként viselkedik két különböző alapozón (mindkettő high end).

Szerintem borzalmas ez a korrektor. Sminkelésen tették rám, és ledöbbentem mennyire gagyi, a többi Bobbi termékhez képest főleg.. Azonnal beül a szem alatti kis ráncokba és nem is fed valami jól.

Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)