Davidoff Cool Water Sea Rose EDT
Ár: | 10200 Ft | Kategória: | Parfümök | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, parfümériák, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: hagicica20, Módosítva: 2014. október 14.
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | drogériák, parfümériák, online | |
Kategória: | Parfümök | |
Főbb illatjegyek: körte, bazsarózsa, pézsma.
VÁSÁROLD MEG
bibi24Imádom a pumpás kiszerelését, lágy krémes állagú gyorsan beszívja a bőr és táplál, nem ragacsos a bőröm. Hosszú ideje kerestem ilyen tökéletes terméket! Az illata édeskés, nem tolakodó.
Az illatot nagyon szerettem, igazán kellemes rózsaillat, egyáltalán nem szappanos , szép, légies.
A tartóssága borzasztó, csak ezzel nem voltam kibékülve, vagy lett volna tartósabb vagy jóval olcsóbb!

A kifújás pillanatától kezdve egy nagyon finom, visszafotott, abszolút nem erős, nem durva, valóban lineáris illat. Egy nagy csokor virág illata. Nem simán rózsa illat, hanem egy nagy bokréta illatos virág aromáját adja vissza. No persze ott van közötte a rózsa is, amit lágyítani akartak ezzel a "sea" fellingel.
Felettébb érdekes, hogy nem sorolták fel az összes illatjegyeit. Ugyanis a fejjegyei finom és lédús japán naši körte és friss ibolya szirmokból állnak. A szívillat középpontjában a bazsarózsa és a frézia virágkompozíciója található. Ezek a virágok koszorúzzák meg az illatot a zöld árnyalatú, frissítően borsos jegyekkel. Az alapjegyek pedig a pézsma és a szőke cédrusfa. Ezek kiegyensúlyozzák az édességet a meleg és fás aromák között.
Szerintem nagyon szép, frissítő, igazi rózsaszín illat, nyárra való parfüm. DE, a tartóssága valóban elszomorító. Az is igaz, hogy csak edt... Teszterem van, de nem hiszem, hogy egy nagyobb kiszerelésbe beleinvesztálnék. Sokkal tartósabb parfümöket kapok jóval kevesebb pénzért. Viszont, azt is tegyük hozzá, hogy igazságtalan lenne csak őt bántani ezért, hisz annyi nála nevesebb parfümház ad ki botrányos tartósságú illatokat csillagászati áron.
Az illatra 5 csillagot adnék, de a tartóssága levon az értékéből, viszont igazságtalannak ítélném ha csak 3 csillagot adnék. Így kiegyezek vele egy 4 csillagos értékelésben. :)

Hamar elillan az illata. Szerencse, hogy kiárusítva vettem csak meg.

Hamar elillan az illata. Szerencse, hogy kiárusítva vettem csak meg.

Rettenet. Tegnap volt szerencsém DM-ben tesztelni, kézfejre fújva. Elsőre durva cefreszag, aztán némi rothadó sárgarépa. Gondoltam biztos a teszter romlott. Ez elképzelhető, mert amint a kezdeti szagok elpárologtak, akkor előbújt vmi durva púderes rózsaillat. Ami akár még jó is lehetett volna. De nem volt az. A rózsa a tömény bolgár rózsavíz-féle (annak ki azt szereti, annak be fog jönni) kiegészülve azzal a fajta fojtogató púderillattal, amit anno gyerekkoromban éreztem az Operában az idős dámákon. Ami voltaképp akkor még tetszett is, de magamon nem szeretném érezni.

Ez az illat annyira de aaaaannnnyyyira én lennék, de hogy kb 30 perc és semmit nem érezni, még a ruhán sem... Még szerencse, hogy kaptam, természetesen elfújkálom, mert imádom az illatát, de ennyi pénzt biztos nem fogok kiadni érte, pedig ő lett volna a következő... hát nem. :(

Régóta keresgélek egy jó kis rózsás illatot nyárra, múltkor ezt is kifújtam a kis tesztcsíkra, meg is tetszett, úgyhogy fújtam egyet csuklóra is, a tesztcsíkot pedig zsebre vágtam, hogy otthon összehajtva egy könyv lapjai közé préseljem és tovább tanulmányozhassam. Na de mint tudjuk ember tervez... 20 perc múlva, mire hazaértem, se híre, se hamva nem volt már az illatnak, se a csuklómon, se a tesztcsíkon, úgyhogy végül egyenesen a kukában landolt. Kár érte, szépen indult, és habár ebben az árkategóriában nem vártam csodát egy EdT-től, azért ez mégis dühítő. Hiába szép, ha közben teljes pénzkidobás. Nem ajánlom.

Anyukám új illata. Szereti az ilyen kis romantikus illatokat is. Meglepetés volt, örülök, hogy megtetszett neki. Nem túl hivalkodó illat, és mi is úgy tapasztaltuk, hogy kevésbé tartós.

Kifújáskor kellemes körtés rózsa, de hamar átvált (csak!) pézsmásba. Olyan hétköznapi, könnyed, kis aurájú, kellemeske. Kár,hogy nem marad meg a körte és rózsás vonala, akkor megvenném. Az elején úgy megörültem... Üveg és színe rendben van.

Szerintem isteni finom kis mindennapos, szaladgàlós illat. Meglepődtem, mennyire kellemes, olyan èdesen gyümölcsösen friss, nem egyszerűen csak vizes illat. Nekem (mèg) nincs ilyenem, csak próbàlgattam, fèlő, h.gyengèje a tartóssàg lesz! Viszont akkor nem fogom megvenni...

Ez éppen olyan mint a kék, egyszerűen harmatgyenge, mint amiből elveszett a frissesség, az energia, lankadó rózsák illata....