Dsquared² Want
Ár: | 13 020-18 390 Ft | Kategória: | Parfümök | |||
Kiszerelés: | 30 ml, 50 ml és 100 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: diesel22, Módosítva: 2015. június 19.
Ár: | 13 020-18 390 Ft | |
Kiszerelés: | 30 ml, 50 ml és 100 ml | |
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Parfümök | |
Illatjegyek: mandarin, rózsabors, gyömbér, heliotróp, damaszkuszi rózsa, neroli, fás jegyek, madagaszkári vanília, vanília abszolút.
VÁSÁROLD MEG
alexa12Könnyen felszívódó krém, kellemes, visszafogott illattal. Azonnal hidratál és nem hagy ragacsos érzetet.
Teljesen igaz, hogy bolyhos nyuszi illat :)) puha, meleg, édes, nőies, tiszta, bőrbe simuló és mégis finom tüllfelhőként leng körbe.
Első fújásra elvesztem és sajnos, megint vásárolni fogok...mert imádom a nyuszikat. :-)
....
Az első pozitív vélemény után elkezdett nem tetszeni, el is akartam adni. Végül mégis megtartottam és most, hogy bejött a hidegebb idő, egyre gyakrabban fújom és szeretem. Úgy látszik, megkívánja az őszt és majd a telet.
Nagyon tartós.

....
Nagyon tartós.

Ő volt a kiválasztottam, hogy az Inside helyére léphessen. Internetes parfümériában vásároltam, előzetes illatolás nélkül. Játékosan édes, már-már ennivaló, finom, puha illat, de rá kellett jönnöm, hogy nem az én korosztályomhoz illik. Itthon talán elfújkálom, bár ha valakit érdekel...?

Teljesen egyetértek diesel22-vel, én sem érzek mást, csak vaníliát, de az finom. Én nem használnám, de sokan szeretik az ilyen bújós, puha illatokat. Kényelmes, nőies, és mégsem egy Pink Sugar. Szerintem a lányom szeretné.

Kellemes vaníliás illat, se több, se kevesebb. Nekem olyan érzésem van, mintha egy "minőségi" vaníliapudingot szagolgatnék. Aki szereti a vaníliás illatokat, annak kiváló választás lehet, sajnos az én ízlésemnek ez most túl egyszerű, de ettől még a 4 csillagot megkapja tőlem.

Ez egy csodás illat, különleges, ehhez hasonlóm még sosem volt. Tegnap teszteltem D.-ben. Nagyon finom, édes, virágos, krémes. Leszáradásakor szeretett Édesanyám régebben sokáig használt krémére emlékztet, ami nagyon puha, selymes, habos rózsaszín krémes,vajszínű tubusos krém volt huszon-harminconéve. Visszarepít az időben... Meseszép is, torokszorító is, az emlékek miatt... Az összes összetevője csodásan érvényesül, nőies, szolíd, mégis feltűnő a maga módján. Akinek passzol a bőréhez, tudni fogja viselni. Egy elbűvölő, bájos, tudatos, igazi nőnek érzem magam tőle. Érdekes. Mindenképpen szeretnék egy ilyet. :) 5*!
Valaki esetleg cserélne velem? :) (vanillacaramella.sweet@gmail.com)
Nagyon boldoggá tenne! :)

Valaki esetleg cserélne velem? :) (vanillacaramella.sweet@gmail.com)
Nagyon boldoggá tenne! :)

Nekem annyira nem jött be. Nem rossz, ez igaz. És van benne potenciál. Engem emlékeztet némelyik vaníliás cukor fura mellékillatára, ami nagyon zavart mindig. Amúgy a Guerlain Spiritueuse Double Vanille hasonló, abban hamarabb kisimul ez a zavaró jegy, de benne van. Szóval gondolom ez egyéni dolog:)

Na, most: csak amiatt vettem meg (illatpròba nélkül!!!), amit nyarigabi ìrt! Pont aközött a 2 illat között nem tudok konkrétan dönteni, mert nekem is egy vonal...2-t pedig nem akartam. Nem a legkedvencebb kedvenc nekem ez a kategòria, de egy valamirevalò illattárba ilyen is kell, nem hiányozhat! Ő megoldotta a problémánat, én ugyan nem dilemmázom tovább, ezt nekem találták ki! Most már itt van :))) és pontosan azt kaptam amire vártam! Végtelenül puha nem édes vanìlia, tonkás, krémes majd kissé szárazabb, pùderesebb lesz. Szuper érzés viselni, valòdi lusta-illat egy nyugis hétvégére. Igazi idegynyugtatò alapdarab!!! Most ùgy hìvom: nyuszi-illat :D finom, bolyhosan puha, végtelenül lágy, szolìd.

Hát, ő nagyon kedves kis csücsköt kap a szívemben!
Vaníliás, de nem állt be a gourmandok sorába. Egy huszárvágással átfordul a lágy, nőies, édesen friss illatok sorába, ami az okos, egyedi, mókás, de megbízható és mégis mindig izgalmas nők sajátja. Akik nem villantással és nem csak felszínen ragyognak. Akik valóban teljesítenek, de megőrzik angyali arcukat.
Komfortos, de egyben érdekes. A Trussardi Inside, a Max Mara és Lacoste pour femme illata hasonló számomra összhatásban.
Lágy a vaníliától, a bors és rózsa izgalmassá teszi, a gyömbér ragyogóvá. Nem süpped édes nyugalomba, de ölelget és ösztökél.

Hát, ő nagyon kedves kis csücsköt kap a szívemben!

A Trussardi My Name és az Omnia Crystalline edp szerelemgyereke

A Trussardi My Name és az Omnia Crystalline edp szerelemgyereke

Finom, púderes-fás vanília. Nekem nagyon bejönnek ezek a típusú illatok. 1 óra elteltével enyhén fűszeres (érezni a gyömbért is), füstös, és valahol a mélyen dohányos akkordokat is vélek felfedezni. Melengető, édes illat, (de semmi gourmand), ez a heliotróp-vanília násza. Jónak tartom otthonra, egy laza öltözékben, de elegánsabban kiöltözve, egy meghitt vacsoránál is nagyon kiegyensúlyozottan érezhetjük magunkat, ha ez az illat kísér el.Tartóssága kiváló. Trussardi-Inside rajongóknak érdemes kipróbálni, a hangulata hasonló. Az üveg nekem nagyon tetszik. Csak a valóságban fedeztem fel, hogy az üveget körbeöleli egy aranyszínű fém "gyűrű". A nagy biliárdgolyó kupak elsőre fura, de megszokható.