Ebelin Präzisions Make Up Ei
Ár: | €2.45 | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | Bőrtípus: | Minden | ||||
Lelőhely: | külföld | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: terke29, az összetevőket feltöltötte: katalinmester13, Módosítva: 2022. március 25.
Ár: | €2.45 | |
Kiszerelés: | ||
Lelőhely: | külföld | |
Kategória: | Ecsetek | |
Könnyebbé teszi az alapozó felvitelét,természetesebb hatást érve el.
Kicsit félve vettem meg, gondoltam hogy ha véletlen nem válik be, kidobtam 1500 forintot. De szerencsére jól teljesít, talán másfél hónapja vettem és eddig semmi baja. Könnyen ki tudom mosni, akárcsak az ecseteimet. Nem használtam még más szivacsot, ezért nincs viszonyítási alapom. Annyi hogy ez nekem jobban bevált, mint az essence kabuki ecset.

Soha nem használtam más hasonló terméket, ez teljesen bevált, az ára is elfogadható.
Tökéletesen eldolgozza a folyékony alapozót.

Tökéletesen eldolgozza a folyékony alapozót.

Lehet, hogy én vagyok a béna, de nekem egyáltalán nem vált be: magába szívta az összes alapozót, amihez hozzáért, aztán nem maradt mit eldolgozni. Próbáltam szárazon, nedvesen, BB-krémmel és hab állagú alapozóval, folyékony korrektorral, de mindegyiket csak "megette". Végül kidobtam :(

Volt már másik sminkszivacsom (a mülleres változat), de az nem volt ennyire jó és szét is szedték a cicáim, úgyhogy ideje volt újat vennem és ha már itt tartunk, meg kell jegyeznem, hogy ha fontolgatjátok, hogy megveszitek és látjátok a Dm-ben azonnal csapjatok le rá, mert mindig készlethiány van, én miskolci vagyok, itt összesen 4 Dm van az egész városban, mind a négyet végigjártam, buszoztam 2 órát össze-vissza és sehol nem volt. Na de visszatérve, ez tényleg nagyon hasonlít a Beauty Blender-re, kb. a másfél-szeresére dagad és nagyon szépen, könnyen oszlatja el a korrektort és az alapozót még a kisebb területeken is, pl. a szem alatt. A tisztítást én teljesen jól megoldottam, volt egy félig elhasznált, szétlocsolásra ítélt, másra nem használható, egyébként Baleás micellás vizem, azt szoktam belenyomni a szivacsba, majd jöhet rá egy kis sampon és patyolat tiszta lesz. Aki ecsetmosó folyadékot használ, vagy nem tudja tökéletesen tisztítani ezt a szivacsot szerintem nézzen körül az olcsóbb micellás vizeknél, mert tényleg nagyon hatékony. Összességében nagyon szeretem ezt a szivacsot, már párszor kimostam, de olyan, mintha új lenne, nem tudom meddig fog tartani, de mivel nem olyan drága, ezért simán megéri megvenni. Ár-érték arányban jár neki az 5*.

Én eddig szivacs-szűz voltam,ha fogalmazhatok így:P Csak ecsetet,vagy a kezemet használtam.
Szóval más márka termékéhez nem tudom hasonlítani,de ez fantasztikus,főleg a vizes,folyékonyabb állagú alapozók vagy korrektor felvitelére használom. Gyönyörű a végeredmény,még az olcsóbb,eddig nem szivesen használt cuccaimmal,BB krémjeimmel is.
Én enyhén nedvesen használom,a szememnél "húzgálom" is,nem ütögetem,és komolyan,hibátlan!
Nagyon tetszik,viszont a tisztítása nehézkes,próbáltam samponnal meg babaszappannal,hát mérsékelt siker. Foltos maradt, de a habot kiöbliteni belőle van vagy 10 perc folyamatos nyomkorászás mellett .
Szóval imádom,elég olcsó volt,szóval ha kibír vagy 3-4 hónapot akkor már boldog leszek,de megelőlegezem az 5 csillagot:)

Az Oriflame-es szivacs után váltottam át erre és... nem is tudom. Én nem tudok vele olyan szép eredményt elérni, mindegy milyen alapozóval használom, nekem nagyon egyenletlen lesz az eredmény. Inkább korrektor eldolgozására használom már csak, arra nem olyan rossz, de azért használtam már jobbat is ebben a kategóriában.

Nagyon szeretem, alapozót viszek fel vele, egy csoda, komolyan! Szép és egyenletes hatást érhetünk el vele, viszont az első tisztítást már nem bírta..berepedt. Csalódott vagyok, mert ettől jobbat vártam. Másikat is kipróbálok, hátha...

Nagyon praktikus, könnyen lehet használni és nem szakad könnyen. BeautyBlender 2 , de az ára kedvezőbb. Korrektorozáshoz, alapozáshoz tökéletes.

Ez a szivacs nagyon jó. Szépen el tudom vele oszlatni az alapozót nem lesz sem foltos sem maszk hatású egyszerűen IMÁDOM!

Nagyon szeretem, tökéletesen elégedett vagyok vele. Szép, természetes hatást tudok elérni, ha ezzel viszem fel az alapozót. Én úgy használom, hogy bevizezem, várok amíg a maximális méretére duzzad, majd törülközőt fogok a kezembe és azzal megnyomkodom, hogy az utolsó csepp felesleges nedvesség is kijöjjön belőle. A korrektort szintén ezzel a kis szivaccsal oszlatom el a szemem alatt, sőt nedvesen porpúdert is vittem fel vele, és úgy is tökéletesen működik. Nekem tartós is, megvan már egy ideje, de tökéletes állapotú, egyáltalán nem repedezik, morzsolódik. Abszolút megéri az árát és biztosan újra fogom vásárolni.