Magic Hair Magic Steaming Iron Gőzölős Hajvasaló
Ár: | 28 000 Ft | Kategória: | Hajformázók | |||
Kiszerelés: | Bőrtípus: | Minden | ||||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: anno, Módosítva: 2020. augusztus 18.
Ár: | 28 000 Ft | |
Kiszerelés: | ||
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Hajformázók | |
Nem szárítja a hajadat, mivel a használat során magas nyomású gőzzel egyenesíti a hajat, és így a gőz azonnal körbeveszi hajszálakat, visszaadja a nedvességtartamukat és hidratálja azokat. Meggátolja hajszálak kiszáradását.
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Kata791Most már bő 1 hónapja használom, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Ki kellett tapasztalni a mennyiséget, nekem a 3 pumpálásnyi az ideális, aminek már látom a hatását, de nem nehezíti el, vagy zsírosítja a hajamat. A hajam alsó kb. 10 centijére szoktam kenni. Száraz és nedves hajra is ugyanolyan jól használható. Szép sima, fényes lesz tőle a haj, és elég lassan fogy. Nem csak a hajamra használom, hanem a körmeimre/kézfejemre is szoktam kenni, pár percig masszírozom a körömágyba, kezembe, maradéktalanul felszívódik és a hatása is nagyon jó. Én akciósan vettem 1490,-Ft-ért, de teljes áron is újra fogom venni ha egyszer elfogy.
Akciós volt a reklám motivált megvettem . Talán egy szóval tudnám jellemezni Gagyi!!! A tartálya kicsi ,nem is egyszerű kivenni, visszarakni . Nah a gőzölős funkcióról ne is beszéljünk ,ha pl maxra állítóm a fokozatot ömlik ki belőle a forró víz ,egyszerűen balesetveszélyes,szét égette a bőröm! Nem is értem a fogyasztóvédelem ilyenre,hogyan ad ki engedélyt!!! Reklám ide vagy oda,a tanulópénzt megfizettem !! Én lebeszélek róla mindenkit!

Nem tudom, hogy a vasaló nem megfelelő-e nekem, vagy egyáltan a gőzölős dolog. Amikor gőzzel használtam, rettenetesen lelapult a hajam, igazi szopottgombóc fejem lett. A végek viszont nem lettek olyan simák, mint sima vasalóval. Dús hajam van, viszonylag vastag, enyhén hullámos. Az se tűnt fel, hogy tartósabb lenne vagy puhább a végeredmény. Igazából zsírosnak tűnt. Sima vasalónak gőz nélkül elmegy, hullámosítani is tudok vele, de így meg a mérte és a súlya túlzás. Legalább kipróbáltam, akció keretén belül vettem, kb 6000 Ft-ra jött ki, volt már rosszabb üzletem is. Én személy szerint maradok a klasszikus hajvasalóknál.

Van 2 Remington hajvasalóm az egyik sima a másik keratin csíkos, de ez a gőzölős felülmúlja azokat..Sokkal puhább, jobb állagú és selymesebb a hajam tőle. Sűrű, hosszú, enyhén hullámos hajam van, a tartály tartalma nekem elég egy hajvasaláshoz újratöltés nélkül.

Régóta szerettem volna ilyen hajvasalót. Ezt sikerült akciósan meg vennem,és milyen jól tettem.
Több mint fél éve megvan, és mai napig tökéletes. Nem szárítja a hajam,szép fényes,egyenes.

Imádtam, egy hónapig csodát művelt a hajammal, fényes, puha és tartósan egyenes maradt napokig.
Aztán már sajnos nem használt, nem vasalt szépen és durva tapintású lett tőle a hajam. Már csak a gőz funkció nélkül használom, így talán el leszek vele egy darabig.

Nagyon regota szeretnek mar gozolos hajvasalot, e mellett dontottem vegul. Rettento gondor hajam van, az az igazi loknis... 10 eve vasalom a hajam kereken, napi szinten. Nem gondoltam, hogy barmi ujdonsaggal szolgalhat egy hajvasalo.. Kivasaltam a hajam ezzel a hajvasaloval es valami dobbenet. Az en hajam kb 3 oran keresztul nem tartja a formajat ( ezert mindig hordozok magammal hajvasalot), de miota kiborpaltam 1x!!! ezt a hajvasalot, kb 3 napja ugyan ugy nez ki a hajam. Szedek hozza vitamint, de meg ha nem is jonne be, azert a heti 5 hajvadalasrol 2-re csokkentve nagyon jot tehet a hajnak. Mindenkinek ajanlom egyelore!

Nőnapkor vásároltam féláron, sokat vívódtam rajta, hogy megéri-e lecserélni a Babyliss hajvasalómat erre. Majd rábeszéltem magam és azt kell mondanom, hogy nagyon jó döntés volt. Majdnem derékig érő vastag szálú hajam van, de már az első hajvasaláskor észleltem a különbséget, hogy puhább, fényesebb és nap végére is tartotta az egyenes hatást (értem ezalatt azt hogyha napközben felfogom egy félórára a hajam, mondjuk amíg ebédelek, akkor annak a nyoma sem marad benne). A tartály valóban kicsi, de én közepes gőzöléssel szoktam használni és bőven kibírja hajvasalás végéig. :)
Velem párhuzamosan rendelte meg egy kolléganőm, akinek vállig érő szőke festett haja van, nála már kb. a második hajvasalás után megjegyeztem, hogy sokkal egészségesebbnek tűnik most a haja (ránézésre), majd meg is tapintottam és tényleg puhább volt neki, mint korábban, így ő is meg van vele elégedve. :)
Valahol azt is olvastam, hogy párás időben is megállja a helyét, hogy nem szöszölődik be tőle a haj, de azt még nem volt alkalmam megfigyelni, de bízom benne.
Bátran ajánlom!

Bátran ajánlom!

Féláras akciókor vásároltam meg, így kb ugyan annyiba került mint egy sima hajvasaló. Még csak párszor használtam de megvagyok vele elégedve. Nekem vékonyszálú a hajam,és full egyenes is szárítás után ezért csak néha átszaladok rajta a hajvasalóval így elég egyszer feltöltenem a kis tartályát, de akinek vastagszálú dús haja van annak valószínűleg többször kell majd. De szerintem még így is megéri az árát.

Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
Imádom ezt a kis csodaszert!! Időszakosan szokott hullani a hajam, sok mindent kipróbáltam már, de ez tényleg használt. Én minden nap jól befújkálom vele a fejbőröm és alaposan belemasszírozom, ilyen használat mellett a 2. hét végére jelentősen csökkent a hajhullásom, és azóta rengeteg babahajam is nőtt az egész fejemen. Nagy meglepetéssel tapasztaltam, hogy nem csak új hajszálaim nőttek, hanem a meglévő hosszú szálak is mintha megvastagodtak volna, erősebbek lennének. Már a 2. flakonnál járok, de biztos, hogy mindig lesz belőle itthon. Persze nem fogom mindig minden nap használni, csak kúraszerűen.
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
Kiváló testápoló,imádom. Hamar felszívódik és nem hagy zsíros érzést,mint egyes drágább termékek.Nagyon jó illata van.Tescóban vettem leárazva 850 Ft-ért,ennyiért sehol nem kapni jobbat.Az érzékeny bőröm miatt kicsit aggódtam,hogy irritálni fogja-e az olaj ami benne van....ééés nem! Mindenkinek ajánlom! :)
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Újravevős termék nálam. Nagyon könnyen beszívódik, nem hagy filmréteget. Télen is kellőképp hidratálta a bőröm. Sokan panaszkodnak, hogy erős az illata, szerintem abszolút kellemes. Csomagolása pedig ezért az árért csak plusz pont!!!