Tetran Kenőcs
Ár: | 1110 Ft | Kategória: | Patikai gyógykrémek, termékek | |||
Kiszerelés: | 10 g | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | patikák | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: melange5014, az összetevőket feltöltötte: eveartstar, Módosítva: 2013. augusztus 20.
Kiszerelés: | 10 g | |
Lelőhely: | patikák | |
Kategória: | Patikai gyógykrémek, termékek | |
A Tetran kenőcs hatóanyaga, az oxitetraciklin széles spektrumú antibakteriális szer, amely egyes baktériumok (mind Gram-pozitív, mind Gram-negatív) ellen ható antibiotikum. A Tetran kenőcs a bőr bakteriális fertőzéssel komplikált gyulladásos állapotaiban használható, pl. az alábbi esetekben:
- gyulladásos bőrbetegség, szőrtüszőgyulladás;
- allergiás bőrbetegségek;
- csalánkiütés, ekcéma, erősen viszkető, idült bőrelváltozás;
- elsőfokú égés és fagyási sérülés;
- rovarcsípést követő másodlagos fertőzések;
- orbánc.
Összetevők: Oxitetraciklin-Hidroklorid, Nátrium-Diszulfit, Koleszterin, Oleil-Alkohol, Fehér Viasz, Ricinusolaj
Szerintem ha valaki fülpiercinget szúrat, ahhoz kötelező darab. 5 helyen van porcos helyen átszúrva a fülem, és minden esetben ha begyulladt (kicsit vagy nagyon) ez után nyúltam. Hamar megoldotta a problémát. Mellette alkalmaztam még egy kis kamillás borogatást, de önmagában is hatásos. Szóval akinek piercinggel van gondja csak ajánlani tudom, én másra még nem igen használtam.

Ez is egy kötelező darab. Nálam a körömbenövéstől kezdve az orrpiercing illetve fülbevaló miatti gyulladáson át a gyulladt pattanásokig mindenre jó.

Maximálisan bevált szőrtüszőgyulladásra, szúnyogcsípésre.

Maximálisan bevált szőrtüszőgyulladásra, szúnyogcsípésre.

Csodaszer! Bárhova megyek a táskámban mindig van. Soha nem voltam pattanásos de néha egy-egy megjelenik persze a legrosszabb pillanatban ilyenkor általában este teszek egy keveset rá és reggelre megszűnik a piros duzzanat. Életmentő imádom

Minden háztartásban kell legyen egy ilyen csodakrém. Valóban sok mindenre jó, pattanást is szoktam vele kezelni, ha egy nagyobb begyulladtról van szó. Este felkenem reggelre minden ok. IMÁDOM

Belőtték az orrpiercingem és hát szenvedtem vele eleget.... Mindent kipróbáltam amit csak javasoltak, borogattam kamillateával, fertőtlenítettem octenisept-tel, betadinnal, orrpiercing géllel, de semmi hatás. Megkaptam a Tetrant és tadam!!! 2 nap és a probléma megoldva. AJÁNLOM MINDENKINEK. :)))

anyukám csodakréme:) ő keni mindenre: pattanásra, csípésekre, herpeszre, vágásra-horzsolásra, én csak szőrtüszőgyulladásra, de oda legjobb a műfajában!

Én szőrtüszőgyulladásra szereztem be a kozmetikusom ajánlására, szépen le is húzta. Bármilyen gyulladást lehúz.

Szintén fülpiercing. CSODASZER! Egy nap alatt lehúzta a gyulladást.

Szintén fülpiercing. CSODASZER! Egy nap alatt lehúzta a gyulladást.

Fülpiercinget csináltattam, a porcos résznél szúrták át konkrétan, és természetesen, mivel szeretem birizgálni az újdonságokat a fejemen, csináltam rá egy vadhúsképződményt. Nagyon csúnya volt és hatalmas. Szombaton lerohantam a patikába, hogy au, most már fáj is, ugye szombaton kell ezzel foglalkozni mikor máskor :D Lényeg, hogy azt mondta nekem a patikus hölgy, hogy ez bizony lézer, mire gondoltam, hogy hát, előtte azért még csak ki kéne próbálni valami egyebet is, neme egyből leműteni...NE HIGGYJETEK NEKIK! Egy hét alatt annyira szépen visszahúzódott, hogy az hihetetlen. Ez egy before: http://www.kephost.com/image/t7n ez meg egy after: http://www.kephost.com/image/t77 CSODÁLATOS!

Az összes összetevő funkció szerint lebontva
Az INCI a szabványosított kozmetikai összetevő lista rövidítése (International Nomenclature of Cosmetic Ingredients). Ezzel az "álösszetevővel" jelezhető, ha egy terméknek nincsen INCI listája, például mert nem hagyományos kozmetikum, patikai termék, étrendkiegészítő, nem egyértelműen beazonosíthatóak nála a szabványos összetevőnevek vagy pedig egyáltalán nincsenek is összetevői.