Essence Műszempilla
Ár: | 990 Ft | Kategória: | Egyéb | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | Bőrprobléma: | -- |
Vedd meg online a Bellosmink.hu-n 949-ért | megnézem |
A krémet feltöltötte: vira.15, Módosítva: 2012. július 3.
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | |
Kategória: | Egyéb | |
Csodáltos műszempillák, melyekkel hihetetlen benyomást kelthetsz. Egyszerű használat - sokkoló eredmény. A készlet a hozzá való ragasztót is trartalmazza. Könnyen eltávolítható.
VÁSÁROLD MEG
Fizetés: banki utalás, utánvét, bankkártya, Szállítás:futárszolgálat
alexa12Könnyen felszívódó krém, kellemes, visszafogott illattal. Azonnal hidratál és nem hagy ragacsos érzetet.
Hirtelen felindulásból vettem meg. a ragasztó nem volt rossz, a szemem nem volt rá érzékeny, de ha egyszer megbontod, utána nem lehet visszazárni, kuka kb.. A pilla elég műanyagos, vágni is kellett belőle, de ez sok esetben így van, mindenkinek más a szemformája, mérete. Eltávolítani nem volt nehéz. Nekem 1-2 órát volt csak fent, arra jó volt. Nem ezt venném újra.

Ő volt az első műszempilla, amit valaha megvettem.. Kb semmi nem volt jó, a minősége borzalmas, ráadásul túl nagy volt és megpróbáltam kivágni belőle de mégrosszabb lett, azonnal kidobtam. Semmiképp nem vásárolnám újra.

Megvettem, de minek. Nem tudtam felrakni egyáltalán.

Megvettem, de minek. Nem tudtam felrakni egyáltalán.

Túl mű, túl hosszú, nehéz feltenni, vágtam a hosszából, úgy szebb hatást értem el.

Nekem nem jött be. Szörnyen mű és felrakni sem lehet rendesen.

Nekem nem jött be. Szörnyen mű és felrakni sem lehet rendesen.

1-2x hasznaltam, de nem lettunk joban. Nem ugy allt, ahogy szerettem volna, nehez feltenni, a ragasztojat mondjuk nem probaltam, mas ragasztot hasznalunk. Lehet, hogy mas szemehez jobban illeszkedik, nekem nem jo. Nem veszem ujra.

Borzalmas! Én már tényleg kipróbáltam mindenféle szempillát, de ezt még felrakni se tudtam rendesen. Pénzkidobás.

Szerintem nagyon jó és szép. Bár nem ez a fajta van meg. Ez egy kicsit mű, mintha nem lenne annyira természetes. Én szeretem.

Én nagyon csípem ezt a szempillát, persze csak bulikba, szeretem, hogy csinálok egy szép szemsminket, feldobom rá a szempillát, tus se kell, és kész is a buli smink, ami nagyon ütős, kiindulva abból hogy ez nem egy természetes hatást kölcsönző szempilla, néha már unalmas a tus, ez pedig remek alternatívát nyújt, habár alapból nem a saját ragasztóját használom, néha, hozzá nyúltam, amikor nem volt más, és teljesen jó, ott marad a szempilla, nem mozog el, hamar száraz, kellemes érzést nyújt, csak minimálisan nehezíti a szempillákat.
Számomra, sok másik műszempillával ellentétben, az íve nagyon jó, ívesebb mint a többi szempilla, így nem kell 5 percig azon szenvedni hogy még a műszempillát is kispirálozzam, mert nem egyforma a természetes és a műszempilla íve.
A felhelyezés is szuper egyszerű, bár ez nem a szempillán, hanem a gyakorlaton múlik, én kb 10 másodperc alatt felpattintom, de hozzáteszem, sűrűn használok műszempillát.
A huda beauty szempillái után, ez a második amihez a legtöbbször nyúlok:)

A huda beauty szempillái után, ez a második amihez a legtöbbször nyúlok:)

Van több típus, de számomra mindegyik elég természetellenes hatású. Ragasztója szerintem nem rossz, simán kibír egy éjszakát. Középiskolás koromban 1-1 buliban tökéletesen helyt állt, de ma már eszembe sem jutna megvenni. Manapság már nem sokkal drágábban lehet kapni ennél szebbeket! 3*-ot azért kap, mert régen gyönyörűnek éreztem magam tőle...:)