Essence Műszempilla
Ár: | 990 Ft | Kategória: | Egyéb | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | Bőrprobléma: | -- |
Vedd meg online a Bellosmink.hu-n 949-ért | megnézem |
A krémet feltöltötte: vira.15, Módosítva: 2012. július 3.
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | |
Kategória: | Egyéb | |
Csodáltos műszempillák, melyekkel hihetetlen benyomást kelthetsz. Egyszerű használat - sokkoló eredmény. A készlet a hozzá való ragasztót is trartalmazza. Könnyen eltávolítható.
VÁSÁROLD MEG
Fizetés: banki utalás, utánvét, bankkártya, Szállítás:futárszolgálat
bibi24Imádom a pumpás kiszerelését, lágy krémes állagú gyorsan beszívja a bőr és táplál, nem ragacsos a bőröm. Hosszú ideje kerestem ilyen tökéletes terméket! Az illata édeskés, nem tolakodó.
1000 forint ezért ...?

1000 forint ezért ...?

A ragasztója tökéletes volt, bár nem vártam csodát, mégis azt tett. A pillával nagyon brutális hatást lehet elérni. Ha drámai megjelenés kell, akkor mindenféleképpen használnám újra. Biztosan újra veszem. Eddigi legjobb műszempillám.

nagyon gáz

nagyon gáz

ezer forinért nagyon nem éri meg. elég mű hatása van, még sem annyira "hűha". olyan műanyagból készül, ami fényes. kb 3-4 használat után használhatatlan. nehéz eligazgatni. a ragasztó meg nem a legjobb, ami hozzá van.

Én nem rémülök meg a mű hatástól, így miután vágtam hosszúságra és szélességre is belőle, teljesen megfelelő volt egy erősebb tusvonallal. Kétszer tudtam használni. A ragasztó nálam érdekes módon bejött, könnyű volt a felvitele, gyorsan száradt és nem is engedte el 1 nap után magától. Vannak azért jobbak, sokkal jobbak... :)

Ez volt az első műszempillám, de valami borzasztó volt :D Ugyanúgy jártam mint az előttem szóló, hogy alig bírtam felrakni azzal a nyomi ragasztóval, mikor meg végre sikerült felimádkozni úgy néztem ki mint VV Szandika :P aztán egyből leszedtem, vágogattam mint a bolond, visszaraktam és mint vmi idióta úgy néztem ki. Kuka volt.

Jaj de befürödtem ezzel egyszer randi előtt. Gondoltam (eleve hatalmas ötlet volt), randi előtt veszek egy ilyet a westendben, a mosdóban feldobom, és tádáá, olyan csábító leszek,hogy nem lehet fokozni. Na most ebből az lett,hogy egyrészt kínszenvedés volt kivenni a dobozból. A pillasor megtört, hajlott össze-vissza,gyűrődött és hozzátapadt saját magához mint vmi matrica...fujj. Emlékszem valahogy sikerült ráimádkozni a ragasztót. Ekkor hozzáillesztettem a saját pillámhoz, és nem túlzok,olyan hosszú volt, hogy a szemöldökömet söpörte! Undorító látvány volt. Nem baj, leszedtem, előkaptam a kisollómat, és megpróbáltam lenyesni belőle. Visszaraktam, és úgy is pocsék volt. Mintha valami sörte nőtt volna ki a szememből. Leszedtem, de amúgy is lejött volna mert a ragasztó konkrétan víz állagú volt, semmit nem tartott. Szóval azóta nagy ívben kerülöm az essence pillákat, találtam szebbet-jobbat (nem volt nehéz).

Pénzkidobás, borzalmas.

Pénzkidobás, borzalmas.

Egyszer vettem, gusztustalan, vastag, hosszú. Csúnya! Artdeco ragasztót vettem mellé, de arról is ugyanez a véleményem. Pénzkidobás, ráadásul még drága is volt!

Nekem bevált, többször is tudtam használni, ruhalmas, selymes pillák, nem olyan merev műanyag sz*r. A ragasztója is szuper, gyorsan szárad, tart, utána meg könnyen le tudtam szedni. Nem túl mű hatású, épp csak feltűnő. Hétköznapra is simán hordható. Árban is nagyon jó.