For Your Beauty Összecsukható Púderecset
Ár: | 799 Ft | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Rossmann | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Hibiszkusz, Módosítva: 2013. július 10.
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | Rossmann | |
Kategória: | Ecsetek | |
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
KheniImádom ezt a kis csodaszert!! Időszakosan szokott hullani a hajam, sok mindent kipróbáltam már, de ez tényleg használt. Én minden nap jól befújkálom vele a fejbőröm és alaposan belemasszírozom, ilyen használat mellett a 2. hét végére jelentősen csökkent a hajhullásom, és azóta rengeteg babahajam is nőtt az egész fejemen. Nagy meglepetéssel tapasztaltam, hogy nem csak új hajszálaim nőttek, hanem a meglévő hosszú szálak is mintha megvastagodtak volna, erősebbek lennének. Már a 2. flakonnál járok, de biztos, hogy mindig lesz belőle itthon. Persze nem fogom mindig minden nap használni, csak kúraszerűen.
Óó, én is a külseje miatt vettem meg, nagyon tetszik, hogy ilyen praktikus, hordozható. De sajnos iszonyatosan hullik, én nem tudom, hogy ezzel ti is így vagytok-e, vagy csak én fogtam ki selejtet, de kritikán aluli! :( még csak kb. 2x használtam, de már legalább 10 szál kihullott belőle. Arról nem is beszélve, hogy mennyire durvák benne a szálak, bántja a bőrömet... a púdert szépen felveszi, de hát iszonyatos vele dolgozni. A csomagolás miatt kap 2 pontot.

Sok éve vettem egyet, pirosításra. Tudom nem arra való, de mindenképpen olyan ecset kellett amit dobozban tudok tartani. Igazából bevált, a mai napig jó. Nem olyan rég vettem még egyet, ezt már púderhez. Érezhetően rosszabb a minősége, a szálak rosszul lettek belevágva, és irdatlan büdös, mosás után is (szerintem motorolaj szagú). Szóval a régi továbbra is megvan, az új megy a kukába.

1. ecsetem igy nincs viszonyitási alapom de meg vagyok vele elégedve, nagyon praktis mindenhol elfér és jól teszi a dolgát. Kellemes és puha szállai vannak

Nem rossz kis ecset. Azért hogy hordozható piros pont.
Nekem, a sminkelést tanulónak megfelel.
Bár tény, hogy az essence ecseteim jobbak.

Nem rossz kis ecset. Azért hogy hordozható piros pont.
Nekem, a sminkelést tanulónak megfelel.
Bár tény, hogy az essence ecseteim jobbak.

Első púderecsetnek jó, de a következő már biztosan valami jobb lesz. A dolgát teszi, csak hullik ugye (nem vészesen, csak néha egy-egy szál). Kíváncsi leszek, hogyan bírja majd az első szappanos-mosást...

Nem rég szereztem be, semmi extra, de meg vagyok vele elégedve. Annyi púdert vesz fel, amennyire nekem szükségem van, a szagát nem érzem, az arcomat nem böki különösebben, és nagyon praktikus. Összecsukva szerintem úgy néz ki, mint egy épp használaton kívüli lézerkard a Star Warsból :DD. Egy picit valóban hullik, de nem zavaró. Ennyi pénzért szerintem tök jó, csak az én púderemet egy kicsit kifötri a dobozából, de az se zavaró. Kezdő sminkelőknek (mint amilyen én is vagyok) nagyon jól beválhat.

Elsőre tényleg műanyag szaga volt, de kimostam és amúgy is a kókuszos illatú Essence matt bronzosítóját viszem fel vele, csak erre használom. Nem a legjobb ecsetem, kicsit hullik is a szőre, de legalább egész szépen felviszi a bronzosítót, csak egy picikét kell igazítani rajta kézzel. 3,5-4, de adok neki 4-est, aztán maximum upd.-elek. :D

Egyetlen előnye,hogy össze lehet csukni. Hullik nagyon! Büdös.Tényleg bántják az arcom a kis szálai.Nagyon nem szeretem de vész esetére megfelel.

Már régóta megvan(2 éve talán), nekem semmi gondom vele. Nem bántja az arcom,először elég büdi volt, kimosás után is, de már elmúlt.

Nagyon rossz!!! Hullik, büdös, nem puha és ezért nagyon bök :(

Nagyon rossz!!! Hullik, büdös, nem puha és ezért nagyon bök :(

Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Most már bő 1 hónapja használom, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Ki kellett tapasztalni a mennyiséget, nekem a 3 pumpálásnyi az ideális, aminek már látom a hatását, de nem nehezíti el, vagy zsírosítja a hajamat. A hajam alsó kb. 10 centijére szoktam kenni. Száraz és nedves hajra is ugyanolyan jól használható. Szép sima, fényes lesz tőle a haj, és elég lassan fogy. Nem csak a hajamra használom, hanem a körmeimre/kézfejemre is szoktam kenni, pár percig masszírozom a körömágyba, kezembe, maradéktalanul felszívódik és a hatása is nagyon jó. Én akciósan vettem 1490,-Ft-ért, de teljes áron is újra fogom venni ha egyszer elfogy.
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Újravevős termék nálam. Nagyon könnyen beszívódik, nem hagy filmréteget. Télen is kellőképp hidratálta a bőröm. Sokan panaszkodnak, hogy erős az illata, szerintem abszolút kellemes. Csomagolása pedig ezért az árért csak plusz pont!!!
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
Kiváló testápoló,imádom. Hamar felszívódik és nem hagy zsíros érzést,mint egyes drágább termékek.Nagyon jó illata van.Tescóban vettem leárazva 850 Ft-ért,ennyiért sehol nem kapni jobbat.Az érzékeny bőröm miatt kicsit aggódtam,hogy irritálni fogja-e az olaj ami benne van....ééés nem! Mindenkinek ajánlom! :)