For Your Beauty Profi Make-Up Schwamm
Ár: | 799 Ft | Kategória: | Egyéb | |||
Kiszerelés: | Bőrtípus: | Minden | ||||
Lelőhely: | Rossmann | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: maow, Módosítva: 2015. február 10.
Kiszerelés: | ||
Lelőhely: | Rossmann | |
Kategória: | Egyéb | |
A Rossmann Beauty Blender dupe-ja.
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Megvettem, mert nem volt más, kár volt érte. Most ilyen fehér-rózsaszín színben lehet kapni. Az arcon olyan hangja van mint egy gumilabdának, illetve a minőségéről az is tanúskodik, hogy ha hosszabb körömmel összenyomom, akkor bármilyen óvatos is vagyok, egyből megjelennek rajta kis mélyedések. A drágább társainál ilyet soha nem tapasztaltam. + egy idő után ha bevizezem és kinyomkodnám, akkor összeáll mint valami gyurma. Kuka! Inkább vegyétek meg a DM saját márkás Ebelin beauty blender-jét, egy ezressel drágább, vagy a szintén DM-ben kapható blendereket (márkanév most nem jut eszembe..), az is olyan 1600-1800 Ft, és sokkal de sokkal jobban megéri! Szerintem..

Először mikor megvásároltam nem fűztem nagy reményeket hozzá hiszen olvastam hideget-meleget róla, aztán teljesen pozitív csalódás ért. Benedvesítve szép nagyra nőtt és nagyon puha lett, aztán kipróbáltam rajta a mikróba tisztitó történetet és utána megváltozott az állaga, teljesen tésztaszerű, benyomatot tartó maradt és elkezdett szakadozni. Ezután vásároltam egy másodikat, ami külsőre ugyan olyan volt mint ez első, mégis mikor kivettem a dobozbol már éreztem, hogy sokkal keményebb és benedvesítés után is nagyon gumiszerű maradt, mintha két különböző termék lett volna. Ezek után már nem merek egy harmadikra is beruházni, hiába nem egy nagy összeg.

Nincsenek nagy igényeim egy sminkszivaccsal szemben, de ez a cucc nagyon rossz. Alig tudtam kimosni, nagyon kemény, szépen dolgozni vele nem igazán lehet és mivel ennyire kemény nem a legjobb érzés ezzel "ütögetni" az arcom. Nagyon sok terméket magába szív, kész pazarlás. Akkor már inkább az ujjammal dolgozom el az alapozót, jobban járok.

Én még ezt az ezek szerint "régebbi" rózsaszín verziót használtam, azt viszont nagyon szerettem, bár mindig át kellett vizsgálnom a dobozokban, hogy melyik a legjobb, mert voltak érdekes különbségek :D Ha odajutok, hogy kipróbáljam az újabb verziókat, és lesz változás, akkor itt jelzek róla.

Most jövök a véleménnyel is, mert már pár hete használom (mint írtam a fekete-fehéret). Szóval az igazi BB-rel nem tudom összehasonlítani, de én azt soha nem venném meg azon az áron.
Ez viszont ár-érték arányban teljesen szuper, nekem bevált, az én igényeimnek megfelel. Soha nem használok alapozót, így csak egy kis korrektort néhol, meg a kontúrozáshoz való pici púdert dolgozom el vele, és arra tökéletes. Instagram filteres kinézet, instagram filter nélkül :D
Azt nem tudom, mennyire lesz tartós. Ha pár hét után szétmállik stb, akkor biztos majd levonok pontot az 5-ből.

Nagyon nagyon szeretem. A fekete-fehér van meg, és először féltem, mert azthittem, hogy valami új féle, és nem a képen látható rózsaszín. De nagyon szeretem, és az árát teljesen megéri. Nem issza fel az összes alapozómat, nem kemény, és jól lehet vele dolgozni.

Én szerintem egy újabb szériát fogtam ki, mert az enyém irtó kemény és emiatt kényelmetlen használni. Az RT blenderem mellett nem is használom, csak végszükség esetén szoktam.

Nagyon elégedett vagyok vele eddig tökéletesen hordja fel és oszlatja el az alapozómat. Meglehetősen tömör, már-már szivacslabdára hasonlít. A rózsaszín-fehér tarkának (új változat) hegyesebb a csúcsa mint a fekete-fehérnek.

Update 2: Megjelent ennek a szivacsnak az új verzíója, ami mintás, azt tapasztaltam vele kapcsolatban, hogy jóval keményebb és kevesebb vizet szív magába. A termék eloszlatása ugyan nem lett nehezebb emiatt, viszont a régi puhább sima magenta színű verzóval sokkal kényelmesebb volt dolgozni. Ez kicsit olyan mintha egy gumilabdával ütögetném az arcomat, de emiatt most nem fogok pontot levonni. A tartósságáról majd még updatelek, hogy mennyivel kezd el hamarabb tönremenni a rózsaszín verziónál.
Update: Sajnos nekem elég hamar elkezdett szétmállani a mosástól, így le kell vonnom egy csillagot.
Elég puha,de nem túlságosan. Bevizezve nem duzzad sokkal nagyobbra. Nagyon szépen el lehet dolgozni vele az alapozót és a korrektort is. Nem nyeli el a termékeket, viszont nagyon szépen egyenletesen adja le. Nagyon elégedett vagyok vele. Az első smink szivacsom mert eddig feleslegesnek tartottam, azt hittem túl sok terméket venne fel és így pazarlás szivacsot használni, de pont az ellenkezője bizonyosodott be. Abszolút 5 csillag.

Nagyjából egy hétig bírta, utána összeállt az alapozó pici pöttyökben az arcomon és csak a kezemmel bírtam normálisan eldolgozni. Ez annak köszönhető, hogy a szivacs elkezdett szétmállani. Ha bevizeztem, akkor ez a folyamat még intenzívebb volt. Kidobtam az ablakon az árát, most mehetek egy másik fajtát venni, mert sajnos ettől nem lettem előrébb.

Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Most már bő 1 hónapja használom, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Ki kellett tapasztalni a mennyiséget, nekem a 3 pumpálásnyi az ideális, aminek már látom a hatását, de nem nehezíti el, vagy zsírosítja a hajamat. A hajam alsó kb. 10 centijére szoktam kenni. Száraz és nedves hajra is ugyanolyan jól használható. Szép sima, fényes lesz tőle a haj, és elég lassan fogy. Nem csak a hajamra használom, hanem a körmeimre/kézfejemre is szoktam kenni, pár percig masszírozom a körömágyba, kezembe, maradéktalanul felszívódik és a hatása is nagyon jó. Én akciósan vettem 1490,-Ft-ért, de teljes áron is újra fogom venni ha egyszer elfogy.
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Újravevős termék nálam. Nagyon könnyen beszívódik, nem hagy filmréteget. Télen is kellőképp hidratálta a bőröm. Sokan panaszkodnak, hogy erős az illata, szerintem abszolút kellemes. Csomagolása pedig ezért az árért csak plusz pont!!!
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
Kiváló testápoló,imádom. Hamar felszívódik és nem hagy zsíros érzést,mint egyes drágább termékek.Nagyon jó illata van.Tescóban vettem leárazva 850 Ft-ért,ennyiért sehol nem kapni jobbat.Az érzékeny bőröm miatt kicsit aggódtam,hogy irritálni fogja-e az olaj ami benne van....ééés nem! Mindenkinek ajánlom! :)
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
Imádom ezt a kis csodaszert!! Időszakosan szokott hullani a hajam, sok mindent kipróbáltam már, de ez tényleg használt. Én minden nap jól befújkálom vele a fejbőröm és alaposan belemasszírozom, ilyen használat mellett a 2. hét végére jelentősen csökkent a hajhullásom, és azóta rengeteg babahajam is nőtt az egész fejemen. Nagy meglepetéssel tapasztaltam, hogy nem csak új hajszálaim nőttek, hanem a meglévő hosszú szálak is mintha megvastagodtak volna, erősebbek lennének. Már a 2. flakonnál járok, de biztos, hogy mindig lesz belőle itthon. Persze nem fogom mindig minden nap használni, csak kúraszerűen.