For Your Beauty Profi Make-Up Schwamm
Ár: | 799 Ft | Kategória: | Egyéb | |||
Kiszerelés: | Bőrtípus: | Minden | ||||
Lelőhely: | Rossmann | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: maow, Módosítva: 2015. február 10.
Kiszerelés: | ||
Lelőhely: | Rossmann | |
Kategória: | Egyéb | |
A Rossmann Beauty Blender dupe-ja.
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Jó pár szivacsot kipróbáltam és ez a kedvencem. Ő vált be a legeslegjobban. Vizesen szoktam használni és nagyon jó, mivel a kétszeresére felpuffad és kevesebb terméket is nyel magába. Baking-hez is használom, mivel ezzel viszem fel a púdert és megfelelő erre a feladatra is. Alapozót és a korrektort is tökéletesen eldolgozza.

Nincs komoly összehasonlítási alapom, mert ezelőtt csak egy ebayes szivacsom volt. Szóval számomra megfelel a célnak, én csak alapozóhoz használom, szép eredményt lehet elérni vele, szebbet, mint ecsettel. Biztosan újraveszem.

Ez az első szivacs, amit próbáltam, de nagyon jó, maradok is ennél. Vizesen puha lesz, jól el lehet dolgozni az alapozót, korrektort. És igazából szárazon is, csak akkor nehezebb az eldolgozás, de megoldható.

Nagyon sajnálom hogy hittem az itteni véleményeknek :( aki azt írta hogy puha, az nem fogott még puha sminkszivacsot. Ez szörnyű :(

Tökéletesen működik, kb a 4. et használom belőle, de már ott van a fiókomban az 5. is. Nem akarok másikat kipróbálni amíg ez kapható.5*

Ez az első ilyen szivacsom, és nagyon szeretem. Jól el lehet oszlatni vele az alapozót, vagy a korrektort. Nagyon jól bevált, biztos hogy legközelebb is ilyet veszek majd.

Nem érdemes drágább sminkszivacsokra költeni. Részben azért, mert higiéniai szempontból időnként úgyis le kell cserélni, valamint párszáz forintért már ilyen jó szivacsokat lehet venni, mint ez. Nagyon jól el lehet vele dolgozni alapozót, korrektort. Nagyon bevált!

Használtam az eredeti BB-t is, de ez... ez valami csoda. Az eredetije 6-7 ezer körül mozog, és nem szívja meg magát ennyire jól vízzel, viszont alapozóval annál inkább!
Ezt könnyű tisztítani, sokkal kellemesebb vele dolgozni, precízebb, és szebben is oszlatja el az alapozót és a korrektort is.
Újravevős csoda!

Újravevős csoda!

Az első ilyen szivacsom, és mióta megvan, csak ezt használom. Jól felvihető vele az alapozó.

Ez egy csoda. Puha, könnyű vele dolgozni, szépen egyenletesen eloszlatható vele az alapozó. A ára is nagyon kedvező.

Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia