High Care Self Hó Alga Krém
Ár: | 33 780 Ft | Kategória: | Hidratáló krémek | |||
Kiszerelés: | 50 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | kozmetika, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: wishes, Módosítva: 2015. december 7.
Ár: | 33 780 Ft | |
Lelőhely: | kozmetika, online | |
Kategória: | Hidratáló krémek | |
Finom illatú, gazdag hatóanyag tartalmú, kiváló minőségű nappali ápoló krém, amely meghosszabbítja a bőrsejtek élettartamát, használatával rendkívül látványos bőrfiatalító hatás érhető el. A hó algák egyedi tulajdonságait az életkörülményeik magyarázzák. Ez a növény extrém környezeti hatások között képes élni. Védekeznie kell a rendkívüli hideg ellen, a hófödte magas hegységekben, másrészről hatékony stratégiát kellett kifejlesztenie a forró és agresszív alpesi napsugárzás ellen. Amikor a hó alga színe vörösre változik a növény rendkívül erős fényvédelemmel rendelkezik. Még a Mars körülményei között is életképes lenne! A hó algát ez a hatása képessé teszi, hogy kiválóan lehet alkalmazni a bőr ápolásában. A kollagén rostokat, melyek az idő előre haladtával „eltöredeznek, képes megváltoztatni, újra rugalmassá tenni, lelassítva ezzel az öregedési folyamatokat. Tartalmaz továbbá értékes hyaluron savat, amelynek a bőr hidratálásában van nélkülözhetetlen szerepe. A benne lévő aloe vera és panthenol pedig simává és sugárzóvá varázsolja az arcbőrt. „A” és „E” vitamin tartalma tovább tökéletesíti az anti aging hatást. Maximális fényvédelme pedig megóvja a bőrt a negatív környezeti hatások ellen.
Maximum a muskátlikat kenegetni lenne jó. Óriási lehúzásnak érzem. Főleg mert rémes, mint krém. Bármilyen alapozót használtam fölé, lemállott az egész. Mindegy, hogy high end, mindegy, hogy Glamglow-val fixáltam, lemállott. Tehát mint sminkalap megbukott.
Az eladó lány nem tudta megmondani, hogy milyen magas faktorszámú. Hámlasztó mellett simán leég ezzel az ember arca, nem is kell hozzá erős nap! Szóval ennyit a nagy fényvédelemről. Nem lehet magasabb 10-nél.
Semmit nem csinál, de azt jó drágán.
Okos ember más kárán tanul, legyetek okosak.

Semmit nem csinál, de azt jó drágán.
Okos ember más kárán tanul, legyetek okosak.