KRÉMKERESŐ
(X)

(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

Hogyan keressek?

A Krémmánia krémkeresője sajnos messze nem olyan okos, mint a Google, viszont ha az ember lánya tudja, hogy hogyan működik, akkor meglepően sok mindent meg lehet keresni vele. Tudtad például, hogy megkeresheted csak a natúr hidratáló krémeket a 15.000 Ft - 25.000 Ft-s árkategóriában az oldalon lévő több tízezer kozmetikum közül?


Miben keres a krémkereső?

  • A krém nevében: mivel a krémek neve sokszor nem egyértelmű, így ha egy konkrét krémet keresel, akkor érdemes csak a név egy jellemző részét beírni, és megpróbálni a keresést magyarul és angolul/németül is (attól függően, hogy a krém dobozán hogyan van). Pl. "clinique moisture surge" vagy "alverde ultra sensitiv"
  • A krém márkájában:ha csak egy márkanevet írsz, akkor mindent megtalál a kereső, ami az adott márkától az oldalon van. Ha a márka névben ' karakter is szerepel (pl. L'Oreál), akkor így írd be a keresőbe, vagy pedig elég csak annyi, hogy "oreál", de az hogy "loreál" sajnos nem fog működni.
  • A krém kategóriájában: keresed a legjobb alapozót? Akkor egyszerűen írd csak be a keresőbe, hogy "alapozó" és máris látni fogod az oldalon lévő összeset népszerűség szerint rendezve.
  • A bőrtípusban: zsíros bőrre való hidratáló krémet keresel? Akkor írd be, hogy "hidratáló krém zsíros", és máris látni fogsz egy rakás hidratáló krémet, ami vagy minden bőrtípusra ajánlott, vagy kifejezetten a zsíros bőrre.
  • A bőrproblémában: pattanásos bőrre keresel arclemosót? Akkor írd be, hogy "pattanások lemosó", és kapni fogsz egy rakás lemosót, amik a pattanásos bőrre valók.
  • Az árkategóriában: hidratáló krémet keresel a drágább árkategóriában? Akkor írd be, hogy "hidratáló krém 15 25", és látni fogod az oldalon lévő 15.000 és 25.000 Ft közötti hidratáló krémeket. (Fontos: technikai okok miatt, ha azt írod, hogy 15.000 az nem fog működni a benne lévő "." miatt. A 2000 Ft és 5000Ft közötti termékekre viszont működik, ha beírod, hogy 2000 5000, mert ott nincs pont.)
  • A címkékben: natúr testápolót keresel? Akkor írd be, hogy "natúrkozmetikum testápoló", és rengeteget fogsz találni.

A fentiek persze szabadon kombinálhatóak is. Ami fontos, hogy mindig a krémmánia által használt szavakat használd. Pl. a bőrtípusnál a Krémmánián nincs oda írva, hogy "bőr", így ha a keresőbe azt írod be, hogy "száraz bőr" az sajnos nem fog működni, viszont ha csak annyit, hogy "száraz", az már igen. Remélem, hogy most már Te is tudod, hogy hogyan is kell megkeresni a natúr hidratáló krémeket a 15.000 Ft - 25.000 Ft-s árkategóriában.


Jó keresgélést a Krémmánián! :)

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.