Imperity SLS Mentes Sampon Organikus Bambusz Kivonattal
Ár: | 700 Ft és 1520 Ft | Kategória: | Samponok | |||
Kiszerelés: | 250 ml és 1000 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | fodrászkellékes, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Zoe444, Módosítva: 2022. június 3.
Ár: | 700 Ft és 1520 Ft | |
Kiszerelés: | 250 ml és 1000 ml | |
Lelőhely: | fodrászkellékes, online | |
Kategória: | Samponok | |
2022-ben megújult összetétel!
SLS-, SLES-, parabén-, szilikon- és színezékmentes kímélő sampon organikus bambusz kivonattal, akár mindennapi használatra, minden hajtípusra. Összetevőinek köszönhetően mélyen hidratálja és ápolja, valamint fényessé teszi a hajat.
Most vettem először, de imádom. Árban szuper jó, hihetetlen jó az illata, és teljesen megfelel a funkciójának.

Fodraszom ajanlasara vettem meg.
Gyorsan zsirosodo a hajam,2 naponta kell mosnom,ha nem szarazsamponozok.
Szeretem ezt a hajsampont, szep tole a hajam,kellemes az illata,nagy kiszereleshez kepest az ára nagyon kedvezo,es nem mellesleg szinte "mindenmentes". A hajmosasi gyakorisagot talan egy picit tudom vele kitolni,de igy is szeretem.

Fodraszom ajanlasara vettem meg.
Gyorsan zsirosodo a hajam,2 naponta kell mosnom,ha nem szarazsamponozok.

Próbálok áttérni egy kicsit természetesebb hajápolásra. Mivel a hajgöndörítésről egyszerűen nem tudnék lemondani, ezért biztos, hogy fogok szilikonos balzsamokat használni, de legalább a fejbőröm próbálom frissen tartani. Hirtelen felindulásból vettem meg a fodrászkellékesnél, ugyanis nem néztem meg előre a krémmánián a róla formált véleményeket. A kicsi kiszereléssel kezdtem, de valószínűleg a nagyot veszem meg, ha elfogyna ez a tubus.
Nagyon tetszik a pumpás kiszerelés! A termék nem habzik annyira, de ez minden mentes samponról elmondható, friss és szép utána a hajam. A legfontosabb: Nem viszket tőle a fejem! Sajnos nagyon érzékeny tud lenni, ezért is próbálok visszatérni a természet gyökereihez. :)

Imádom az illatát, engem a gyerekkorom egyik jellegzetes illatára, a rágógumi illatára emlékeztet!
Továbbá, a párom fejbőre nagyon problémás volt, korpa és kezdetleges pikkelysömör mind-mind jelentkeztek tünetként.
Amióta az Organic Mi dollo Di Bamboo sampont használja, az összes tünete megszűnt és több hónapja nem is jelentkezik.
Szuper, mindenkinek csak ajánlani tudom!
Az én hajam pedig úgy nő tőle, mint a bolond gomba :):)

Szuper, mindenkinek csak ajánlani tudom!
Az én hajam pedig úgy nő tőle, mint a bolond gomba :):)

Nagyon finom az illata, egyáltalán nem szárít, elmúlik tőle a viszketéses fejbőr probléma. Nagyon szép a flakon is, könnyű adagolás a pumpával.

Amikor megvettem még nem voltak fent az összetevői.. ha már SLS mentes, kihagyhatták volna az ALS-t is, úgy tudom az lényegében majdnem ugyanaz mint a másik. :/
Viszont nagyon kellemes illata van ahhoz képest, hogy valamennyire "mentes", nagyon olcsó és nagyon nagy mennyiség ez az egy liter.
Külön pluszpont, hogy pumpás a feje, amit imádok!
Nem viszket tőle a fejbőröm úgy, mint a többi sampontól és a hajam is kevésbé hullik. Egyelőre bizakodó vagyok, mert még csak a 3. hajmosáson vagyok túl, remélem később sem kell lerontanom az értékelést. : )

Külön pluszpont, hogy pumpás a feje, amit imádok!

Rengeteg sampont kipróbáltam már, de ez messze az egyik legjobb. Jó illata van, olcsó, nagy kiszerelés, sokáig elég és a célnak tökéletesen megfelel.

Az illata igazán remek, finom édeskés, jól érezhető hajmosás után is, viszont a hajam mintha kicsit hamarabb zsírosodna tőle.