Ezt a terméket már nem gyártják!

Manhattan M♥ Cherry Lips Csillogó Szájfény
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Sminkek szájra | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | külföld | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: wishes, Módosítva: 2011. október 14.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | külföld | |
Kategória: | Sminkek szájra | |
Limitált kollekciós szájfény (2011 június), megjelent 10 árnyalatban
Kiszerelés: 10 ml
én is vettem, egy lilásabb sötét árnyalatot, aszt hiszem a legsötétebb árnyalatot ebből, még a nyáron 650 forintért féláron, nem rossz, szép színe is van.. csak nekem az a bajom, hogy nagyon könnyen le jön.. kb 1 óráig marad fenn, de csak abban az esetben, ha nem eszek, és nem iszok semmit.. :/

Nem zengtem még soha ódákat szájfényről, de ez mindent felülmúlt. Nálam hátrasorolta a Lancome-ot, a Mac-et, mert nem ragad, tartós, gyönyörű fénye van, épp annyi színt ad az ajkaknak amennyi kell. Szóval sajnálom, hogy limitált széria.

Az egyik kedvenc szájfényem lett a nyáron! Az 56A halvány babarózsaszín szinte alig látszik (amúgy sem szeretem a brutális kanári színeket), mégis fel lehet vele dobni bármilyen sminket. Először azt hittem, hogy tubusos de applikátort rejt a csomagolás ez ne tévesszen meg senkit. Ajánlom annak, aki természetes szép fedésű szájfényt keres.

Nagyon szép színei vannak, bár nekem az átlátszó változata a kedvencem.Elég olcsó, 650 forintért vettem és sokáig elég.Az illata finom, szépen csillog, nem ragad.