Maybelline Color Tattoo Szemhéjfesték
Ár: | 2699 Ft | Kategória: | Sminkek szemre | |||
Kiszerelés: | 4 g | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | Bőrprobléma: | -- |
Vedd meg online a Bellosmink.hu-n 2149-ért | megnézem |
A krémet feltöltötte: wishes, az összetevőket feltöltötte: calendula88, Módosítva: 2016. október 15.
Kiszerelés: | 4 g | |
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | |
Kategória: | Sminkek szemre | |
Gél állagú, krémes szemhéjfesték, mely intenzív színeket és hosszantartó viselhetőséget ígér. Akár 24 órán át tartós.
6 színben kapható
CI 77400
Bismuth Oxychloride / CI 77163
Ferric Ammonium Ferrocyanide / CI 77510
VÁSÁROLD MEG
Fizetés: banki utalás, utánvét, bankkártya, Szállítás:futárszolgálat
Állapot: kép szerint
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Csatlakoznék a rajongókhoz,és nem csodálom, hogy ekkora sikere van. Nekem is bronz árnyalat van, és gyönyörűséges a színe, egész különleges és nagyon tartós. Izzadós melegben is kitart alap nélkül is! Nagyon tetszik! Kár, hogy csak 4 színt láttam eddig dm-ben.

Szokás szerint nem tudtam ellenállni, hogy ne próbáljam ki, annyian zengtek róla dicshimnuszt magyar és külföldi blogokban. A fő előnye, hogy tényleg a helyén marad a 36 fok ellenére, az izzadás, könnyezés meg se mozdítja, vagyis nyárra a legtökéletesebb számomra.A krémes állaga miatt ujjal viszem fel a szememre, nekem a türkiz árnyalat van meg, szép különleges színe van. Amire figyelni kell a vásárláskor, hogy sok helyen nincs kirakva teszter, nem tudom miért. Nagyon bevált, legjobb nyári sminkvételem.

Kipróbáltam az összes itthon kapható árnyalatot. Mindegyikkel húztam egy-egy vastag csíkot a kezemre, majd elindultam haza. (Gondolom nem néztek teljesen hülyének, de sebaj :D) Volt vagy 40 fok ma nálunk, szóval érte meleg és egy kis izzadtság is a kezemet. Meglepő módon a lila és a sötétebb barna bírta legtovább, a többi lekopott, mintha ott sem lett volna. A barnából van egy nagyon hasonló jumbo cerkám, viszont a lila megvételén nagyon erősen gondolkozom.

Egyszerűen imádom :) Az arany színűt vettem. Szépen csillog, és egész nap fent marad, nem maszatolódik el. Highlighter-el szoktam használni: belső szemzugva highlighter, külső szemzugba tatto szemhéjfesték, és egy fekete tusvonallal hangsúlyozom. Nagyon tetszik. Ez az első arany színű szemhéjfestékem, de most az összes többi színem közül a kedvenc :)
Egy türkizt is szeretnék majd beszerezni:)

Egy türkizt is szeretnék majd beszerezni:)

Nagyon hiányolom a taupe árnyalatot, kellett volna egy matt is, de hasonlóan a mac paint potjaihoz ezek is végzik a dolgukat, csak olcsóbban.

A türkizkék színű van meg. Nagyon szeretem, mert könnyű vele dolgozni, jó az állaga, szinte siklik a bőrön, szépen fed és nagyon tartós. Én csak tusként használom, fantasztikus! A legnagyobb melegben is fennmarad elmaszatolódás nélkül. Kár, hogy csak pár színt lehet kapni nálunk, én még vevő lennék a zöldre vagy a narancsra is.

szerintem is mérföldekkel jobb, mint bármelyik hasonló:) nekem is a bronz van. Azért vontam le egyet mert a maybelline állatokon tesztel:(

A bronzszínűt vettem meg, mert ezt tudom leginkább kihasználni. Állagra elég kemény, mintha hideg vaj lenne, de könnyű dolgozni vele. Gyönyörű színe van, jól pigmentált, szépen csillog. Tusként is próbáltam, úgy is jól működik! Egész nap bírta a 30 fokos meleget is, vonatozást is, és nem kenődött el (csak néhány csillámot dörzsöltem véletlenül el, de a szín a helyén maradt, csak sminklemosóval jött le). Szerintem megérte az árát, elégedett vagyok vele.

Hidratálók: Cyclomethicone, Caprylyl GlycolEmolliensek: Cyclopentasiloxane, Isododecane, Cyclohexasiloxane, Silica Dimethyl Silylate, Cyclomethicone, Caprylyl Glycol, Paraffin
Szilikonok: Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Caprylyl Methicone, Cyclomethicone
Színezékek: Titanium Dioxide / CI 77891, CI 77492, CI 77499, Ultramarines, Yellow 5 Lake / CI 19140, FD&C Red 40, Aluminum Powder / CI 77000, Ferric Ferrocyanide, Carmine / CI 75470, CI 42090, CI 77400, Chromium Oxide Greens / CI 77288, Chromium Hydroxide Green / CI 77289, Manganese Violet / CI 77742, CI 77400, Bismuth Oxychloride / CI 77163, Ferric Ammonium Ferrocyanide / CI 77510
Folyékony állagú, könnyen kenhető szilikon. A bőrre és a hajra kenve selymes, csúszós érzetet ad. Folyékony, vízszerű állaga miatt gyakran használják sűrűbb, nehezen kenhető szilikonokkal (pl. dimethicone) együtt. Gyakori összetevő arc- és hajápoló termékekben.
Szénhidrogén, mely elsősorban oldószerként használt a kozmetikumokban. Az isododecane javítja a krémek kenhetőségét, könnyed érzete van a bőrön. Mint minden szénhidrogénnek van némi elzáró (occlusive) hatása, melynek révén megakadályozza a vízveszteséget a bőr felső rétegéből (transepidermal water loss).
Szénhidrogének komplex keveréke, melyet ozokerit tisztításával állítanak elő. Sűrű, viaszos anyag, melyet elsősorban sürítőanyagként használnak. A CosIng szerint továbbá még elektromos töltődést megakadályozó, emulzió stabilizáló, átlátszatlannátevő és hajkondícionáló összetevő is.
Bőrjavító (skin conditioning) és bőrpuhító (emollient) anyag. A többi szilikonhoz hasonlóan könnyen kenhető és selymes érzetet hagy maga után. Nem szívódik fel a bőrbe, hanem a bőr felszínén védőréteget képez.
Szilikonféle tiszta, folyékony formában. A CosIng besorolása szerint bőrkondícionáló anyag. Selymesen sima érzést, könnyű kenhetőség biztosít. Mint a legtöbb szilikon, képes átmenetileg feltölteni az apróbb ráncokat, így egy általános "teltebb" megjelenést biztosít. Paula Begoun szerint emollient, vagyis bőrpuhító tulajdonsággal is rendelkezik, ezen kívül enyhe tisztító hatása is van, a szájfényekben és rúzsokban pedig felerősíti a színt.
A CosIng besorolása szerint töltő- és sűrűség szabályozó anyag. Leggyakrabban sminkekben használják a micához hasonló tulajdonságai miatt. Állítólag a synthetic fluorphlogopite-ből gyártott pigmentek a micából gyártott természetes pigmentekhez képest több előnnyel is rendelkeznek: bár mindegyiket leginkább gyöngyházszerű, csillogó hatása miatt alkalmazzák a sminkekben a mesterséges pigmentmolekula mérete egységesebb és a belőle gyártott por természetes szennyező anyagoktól mentes. Ezen előnyöknek köszönhetően pedig a synthetic fluorphlogopite pigmentekkel többféle és jobb színhatás érhető el, mint a hagyományos mica pigmentekkel.
Összecsomósodást megakadályozó (anticaking), átlátszatlanná tevő, sűrűség szabályozó segédanyag.
Csomósodást megakadályozó (anticaking), sűrűség szabályozó, térfogatnövelő és bőr puhító (emollient) szilícium dioxid származék.
Emulzió stabilizáló, sűrűség szabályozó segédanyag
Az egyik leggyakrabban használt szilikon. A többi szilikonhoz hasonlóan bársonyos, selymes érzetet hagy a bőrön. A cyclomethicone un. módosítatlan szilikon viszonylag nagy molekulamérettel, így a bőrbe nem szívódik fel, viszont segíti a bőr felső rétegébe juttatni a hatóanyagokat. Gyorsan elpárolog. Bőrápoló és hajápoló termékekben egyaránt használt. Részletesebb információ itt.
Oldószerként és sűrűség szabályozó anyagként használt szerves vegyület.
A kandelilla viasz egy természetes viasz, melyet Mexikóban őshonos kétféle kutyatej leveléből állítanak elő. A kandelilla viasz sárgásbarna színű, kemény, átlátszó vagy áttetsző anyag. Leginkább szilárd jellegű kozmetikumokban használt (pl. rúzs) sűrítő és emollient anyagként. Ezen kívül a CosIng besorolása szerint még szövet összehúzó, felületi hártya képző, emulzió stabilizáló és bőrkondícionáló anyag is.
Vízmegkötő, bőrjavító (skin conditioning agent) anyag. Kivonható növényekből, de előállítható mesterségesen is. Gyakran használják együtt tartósító összetevőkkel (mint pl. phenoxyethanol), mivel növeli azok antimikrobiális (mikroorganizmusok ( gombák, baktériumok) növekedését gátló) hatását.
Boroszilikát üveg, amely a kozmetikai és testápolási termékekben pehely formában kerül felhasználásra. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint térfogatcsökkentő segédanyagként használatos összetevő. A Cosmeticsinfo információi szerint a legtöbb boroszilikát vegyülethez hasonlóan kémiailag nem reaktív anyag, vízben rosszul oldódik. Az összetevővel leggyakrabban sminktermékekben és körömlakkokban találkozhatunk.
A boroszilikát üvegek egy fajtája, mely jellemzően apró pehely formában kerül a kozmetikai termkekbe. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint térfogatnvelő hatású segédanyag. Mivel az összetevő finom csillogó felületet képez a bőrön, ezért gyakori összetevője különféle csillogó hatású sminktermékeknek és körömlakkoknak.
Ón-oxid, vagy más néven ónkő. A természetben megtalálható ásvány. Színe a világossárgától a feketéig változhat. Kozmetikumokban radírozószerként és viszkozitásnövélőként (hogy kevésbé legyen folyékony a kozmetikum) használják.
Felületi hártya képző, elektromos töltődést megakadályozó, a krémeket homogénné tevő segédanyag.
Kőolajból számazó, viaszos anyag, melyet bőrpuhító (emollient) és sűrűség szabályozó anyagként használnak a kozmetikumokban.
Csillámpala. A kozmetikai termékekben csillogó hatást keltő ásványi összetevő. A mineral makeupok gyakori összetevője.
Mesterséges kék, zöld, piros, lila és rózsaszín pigmentek. További infó itt.
Más néven tartrazin. Szintetikus sárga színezék, melyet más színanyagokkal együtt is hasznának speciális színek eléréséhez. A tiszta tartrazinnak nincs ismert mellékhatása, kivéve azoknál az embereknél, akik szalicil-érzékenyek (aszpirin, bogyók, gyümölcsök); ezekben az esetekben intoleranciás tüneteket okozhat.
Vízben oldódó sötétvörös színű, a kozmetikai és testápolási termékekben korlátozás nélkül használható színezőanyag, melyet melyet legelőször az USA-ban alkalmaztak az Amaranth helyettesítésére.
Szürkés színű, alumíniumból készült por, melyet színezékként használnak a kozmetikumokban.
Porosz vagy berlini kék színű szintetikus kozmetikai színezék. Leggyakrabban sminktermékekben és körömlakkokban találkozhatunk az összetevővel.
Kármin. A kármin a kokcsinella nevű színezékanyagból nyerhető kárminvörös vagy bíborvörös színű festék (a kokcsinellát a fügekaktuszokon élősködő bíbortetű nőstényeinek porítmányából vonják ki). Amerika felfedezése előtt a Lengyel bíborpajzstetűt használták erre a célra. A kárminfesték az egyik legjobb minőségű természetes eredetű vörös festékanyag.
Brillantkék FCF. Szintetikus kék színezék élelmiszer színezék, kőszénkátrányból szintetikus úton állítják elő. Nagyon jól oldódik vízben.
Krómoxidok keveréke, mely vízben oldhatatlan zöld por. Leginkább sminkekeben használt zöld pigmentanyagként.
Zöld színezék, mellyel leggyakrabban sminkekben és hajfestékekben találkozhatunk.
Sminkekben gyakran használt lilás, rózsaszínes színű színpigment.
Minerál makeupokban gyakran használt por állagú anyag. Bár gyakran, mint a talcnál jobb, természetesebb összetevőt említik, Paula Begoun szerint ez nem egészen így van. A bizmut oxikloridot leginkább mesterségesen állítják elő bizmut, kloridionok és víz segítségével. A sminkekben az összetevőt leginkább azért használják, mert sajátos gyöngyszerű csillogása van és finom porszerű az anyaga, mely jól tapad a bőrhöz. Az összetevő hivatalos funkció besorolása színezék.
Élénk kék színű, sminkekben használt pigment.
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia