Miss Sporty Ohh! Blushed Again... Pirosító
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Sminkek arcra | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | DM, hipermarketek | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: wishes, Módosítva: 2011. június 10.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | DM, hipermarketek | |
Kategória: | Sminkek arcra | |
Kb. 900 ft-ért vettem, sajnos túl világos árnyalatot választottam, szinte nem is látszik a fejemen... a 250 ft-os oneeuromarket-es pirosító jobban bejött, mint ez :/

Nekem szinte nem is látszik, halvány, kevéssé pigmentált. Az nem is lenne baj, hogy kicsit porzik, ha egyáltalán látszana, hogy magamra teszem. De az is lehet, hogy túl világos árnyalatot választottam...

Lehetne picit jobban pigmentált, és kevésbé poros, de ár-érték arányban megfelelő a hétköznapokra.

A belso kor kevesbe fogy es picit porzik. Szepen pigmentalt, egesz nap fent marad, ennyi penzert teljesen jo.

Tényleg nagyon jó kis pirosító! A barackos rózsaszín szín annyira illett a bőrömhöz. Azóta nem találok ilyen színt, főleg ilyen áron.

ANNYIRA szerettem a rózsaszínt! nagyon illett a bőrszínemhez! így, többféle pirosító kipróbálása után még mindig ez lenne a kedvencem, ha lehetne kis barna körök nélkül kapni :(

A barnás színű van meg nekem és inkább bronzosítónak mondanám mint pirosítónak de nagyon szeretem

Miután alaposan befürödtem a Lora pirosítójával, ami aztán tényleg extrémen porzik, ezt vettem meg, igazi felüdülés. Nekem semmi problémám nincs vele, volt már jobban porzó pirosítóm is. Szerintem pont hogy könnyű megfelelő mennyiséget eltalálni vele, nekem a rózsaszín van meg, de cseppet sem hat műnek. Egy ezresért korrekt.

Ez nagyon nem jóóóó :( Eszméletlenül porzik :(

Ez nagyon nem jóóóó :( Eszméletlenül porzik :(

A 003 Sienna árnyalatot vettem meg (bevallom, nem vagyok otthon pirosítóban, így az ár játszotta a legnagyobb szerepet) a Tescoban. Szerintem pont jó a pigmentáltsága, mivel hétköznapra használom, és nem szeretek bohócnak kinézni, így a két szín összekeverésével pont egy olyan eredményt kapok, ami természetes hatású. Nagyon könnyű vele dolgozni, eddig csak egyetlen egyszer szúrtam el, mikor túl sokat vettem fel az ecsetre.
Csak ajánlani tudom, az ár/érték arány nagyon jó, szerintem nagyon jó a minősége, és kb. 600 Ft volt leárazva.