Ezt a terméket már nem gyártják!

NYC Big Bold 24H Szempillaspirál
Ár: | 1200 Ft | Kategória: | Sminkek szemre | |||
Kiszerelés: | 12 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Kryszty, Módosítva: 2022. március 23.
Kiszerelés: | 12 ml | |
Lelőhely: | drogériák, online | |
Kategória: | Sminkek szemre | |
Gyönyörűen íveli és dúsítja a pillákat egész napon át.
A már jól bevált és megszokott Essence I love Extreme szempillaspirálom helyett vettem, gondoltam, jó egy kis változatosság és nem árt mást is kipróbálni, no meg 100 forinttal olcsóbb volt, és istenem, de kár, hogy megvettem... Ennél nagyobb borzalommal már rég nem találkoztam! Az hagyján, hogy nem dúsít, és még csak nem is hosszabbít, de alaposan össze is csomózza a szempilláimat. Ami még ráadás, hogy borzalmasan lassan szárad meg, felkenés után 10 perccel tüsszentettem egyet, és az egész elkenődött... Nagyon mérges vagyok magamra, hogy megvettem, senkinek nem ajánlom!

Sok festék marad az ecseten, picit lassan szárad. Egészen szép pillákat csinál, de sajnos nem göndörít. Pár órán belül lekopik.

Én most vettem meg, nekem nagyon tetszik. Picit sokat kell belőle tenni a pillákra, de nagyon szép.