Ombia Care Kozmetikai Vattakorong Mikroszálakkal
Ár: | 229 Ft | Kategória: | Szépítő eszközök | |||
Kiszerelés: | 120 db | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Aldi | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Orchid, Módosítva: 2016. április 23.
Kiszerelés: | 120 db | |
Lelőhely: | Aldi | |
Kategória: | Szépítő eszközök | |
Kozmetikai vattakorong mikroszálakkal: különösen puha felülettel rendelkezik. A speciális mikroszálak kényelmes és alapos tisztítást tesznek lehetővé.
Dermatológiailag ellenőrizve.
Olcsóbb mint a drogériás márkák de ugyanazt tudja.

Olcsóbb mint a drogériás márkák de ugyanazt tudja.

Szerintem ez a világ legjobb vattakorongja, ráadásul sok van benne, szóval nem kell havonta még a homlokomra is felírnom, hogy vegyek egy új csomaggal. Ár-érték arányban is tökéletes, de szigorúan csak a rózsaszín! :)

A tesco-s után igazi áldás, hogy 120 darabos, egy ideig biztosan elég. Nekem akkor szokott szétcsúszni, ha hirtelen, kapkodva rántom ki a kis lyukon a vattakorongot, de összelapítgatom és már jó is. :) Nem szív fel sok tonikot feleslegesen, nem dörzsöl, szóval szuper. Csak a perforációt hiányolom róla.
Örülök, hogy az Aldiban járva eszembe jutott, hogy kell vattakorong, mert nem volt vészes az ára. :)

Mi is ezt használjuk itthon ha épp nem a DM-est szerezzük be. Olcsó, jó minőségű és sokáig kitart.

Mióta van a környéken Aldi, azóta már csak ilyet veszek. Olcsó, puha és minden elvárásnak megfelel amit egy vattakorongtól elvárok :)

Én is azt a vattát használom, teljesen jó, nem hullik szét, szépen lehet vele dolgozni.

jajaj... körömlakklemosásra biztos jobb, mint a lidl vattakorongja, mert tömöttebb, vastagabb, gondolom jobban bírja a strapát. De az arcomra többet használom, mint körömlakk lemosására, erre pedig nem tetszik, mert pont a vastagsága miatt rengeteg tonikot csak úgy magába szippant és nem jut belőle az arcomra :( Egyébként tapintásra ugyanolyanok, ez sem valami puha.
Most majd vizezgethetem a vattát, és úgy öntöm rá a tonikot, hogy az arcomra jusson, ne a kukába.

Elfogadható de jobb a dmes vagy mülleres saját márkás..

Elfogadható de jobb a dmes vagy mülleres saját márkás..

Nagyon jo ,nem hull a szöre,és ezért az árért ilyen sok.

Nagyon jo ,nem hull a szöre,és ezért az árért ilyen sok.

Kétféle van belőle, barázdás és sima felületű. Az elsőt veszem, mivel annak össze vannak forrasztva a szélei, így agresszívebb körömlakk sika-mika közben sem csúsznak szét a rétegei. Csak azért nem veszem mostanában, mert nincs Aldi a közelemben, de amúgy korrekt minőség potom áron, érdemes befektetni rá.