Puma Create Woman
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Parfümök | |||
Kiszerelés: | 20 ml, 30 ml, 50 ml és 75 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, parfümériák, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: melindadd, Módosítva: 2012. május 14.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | 20 ml, 30 ml, 50 ml és 75 ml | |
Lelőhely: | drogériák, parfümériák, online | |
Kategória: | Parfümök | |
VÁSÁROLD MEG
Állapot: új, bontatlan
bibi24Imádom a pumpás kiszerelését, lágy krémes állagú gyorsan beszívja a bőr és táplál, nem ragacsos a bőröm. Hosszú ideje kerestem ilyen tökéletes terméket! Az illata édeskés, nem tolakodó.
Teljes szerelem:) Az üveg,az illat,tökéletes.Elég régen kaptam,de még mindig van benne pár fújásnyi,fáj a szívem teljesen elhasználni:/

Imádtam, megtartottma az üveget is és az illatból is egy kicsit, egy ideig nem láttam a polcokon, szerintem az egyik legkreatívabb és legjobb sportos női Puma illat :)

Egyszer nagyon beleszerettem, de nem vettem meg. Még a reklámjára is emlékszem, igazán ötletes volt, az üveg rögtön felimerhető. Egy évvel később karácsony közeledett, amikor kis ajándékcsomagként a drogéria legalsó polcán csücsült visszautasíthatatlan áron. Nem illatoltam meg ott, gondolkodás nélkül a kosaramban landolt. Leginkább sportos, citrusos, kissé kesernyés illatként tudnám jellemezni, talán megváltoztam én is, már az édesebb illatok tetszenek. 4 éve a polcomon árválkodik a 30 ml üvegcse. A gyümölcsös jegyei nem bontakoznak ki rajtam igazán, inkább citrusos-kesernyés. Néha fújok magamra, mikor egy átlagos, nem megjelenős napom van, inkább sportos hangulatban vagyok.