Ezt a terméket már nem gyártják!

RdeL Young Szemöldökceruza
Ár: | 399 Ft | Kategória: | Sminkek szemre | |||
Kiszerelés: | 1,3 g | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Rossmann | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: 0kosan, Módosítva: 2021. június 10.
Kiszerelés: | 1,3 g | |
Lelőhely: | Rossmann | |
Kategória: | Sminkek szemre | |
Kiemelésre vagy kontúrként a szemöldökre.
alexa12Könnyen felszívódó krém, kellemes, visszafogott illattal. Azonnal hidratál és nem hagy ragacsos érzetet.
Ennyiért és ennyi jó vélemény után ki kellett próbálnom. Nem rossz a színe se és a tartóssága se, de rá kellett jönnöm, hogy ezek a klasszik szemöldök ceruzák nem feltétlen nekem valók. Egy próbát azért megér, nem árt nekem se, hogy van otthon ez tartalékban.

Szeretjük egymást. Szuper a szín, néha kicsit meglehelgetem, ha ugy erzem, nem fog eléggé.

Nyáron vettem meg, ez az első szemöldökceruzám. Fél év elteltével is még mindig ugyanazt a ceruzát koptatom, pedig minden egyes nap használom. Ha elfogy biztosan újraveszem.

Nagyon jó! A középső, szürkésbarnás árnyalatot vettem meg. A szürkésbarna remekül illeszkedik az eredeti szemöldökszínemhez. Tartós, könnyű hegyezni és filléres tétel. Nagyon klassz természetes hatást lehet vele elérni.
Update: kipróbáltam a sötétebbik barna színt és az is szuper természetes lehet, ha ügyesen használja az ember. Ennyi pénzért ajándék.

Akciósan 240 Ft-ért szereztem. Színkéserletezésképp vettem meg, úgy voltam vele, ennyiért nem sajnálom ha nem találom el. Hát mégis a jó színbe sikerült belenyúlni. Egész nap fent maradt, elég tartósnak találtam. Maximálisan meg vagyok vele elégedve.

Első szemöldökceruzám, mert alapjáraton szép szemöldököm van, és elégedett vagyok vele, de ez még dob rajta

Nekem a 04-es light black árnyalatban van meg, tökéletes a fekete szemöldökömre. A formát szoktam ezzel megrajzolni, de a hiányosabb részek kitöltésére is nagyon jó. Természetes a hatása, az állaga pont jó és könnyű hegyezni. Pedig már kezdtem azt hinni, hogy nem létezik jó drogériás szemöldökcucc fekete szemöldökre..:)

03-dark brown
Tökéletes!

03-dark brown
Tökéletes!

Több szemöldök ceruzáról gondoltam már azt, hogy tökéletes, most ő lesz a következő néhány hónapig. 1-2 kivétellel valahogy mindig szerencsésen választok szemöldök ceruzát. Ez annyiban pozitívabb, mint a korábbiak, hogy ilyen olcsón, 300 Ft-ért még biztosan nem jutottam hozzá és annyira természetes és tartós eredményt tudok vele elérni, amiben nem is reménykedtem ennyiért.

Eddig nem használtam szemöldöktermékeket, mert alapjában körülbelül három szálat szedek ki mindig, és nem láttam szükségét -- azonban egy idő után észrevettem, hogy vannak még lyukas területek, hiába fésülöm formára. Bármit próbáltam, mindennel úgy néztem ki, mint egy pornószínésznő (az erőteljes arcvonásaim miatt), így egy időre fel is adtam a keresést. Gondoltam, ezt a ceruzát kipróbálom, mert a világosbarna (02)-es árnyalat pont passzol a szőkésbarna hajamhoz -- nagyon pozitívan csalódtam! Az eredmény természetes, nagyon szép halvány színe van, nem tolakodó, és szinte észre sem lehet venni, hogy használtam valamit a szemöldökömre. Teljesen elégedett vagyok, biztos újraveszem.