Ezt a terméket már nem gyártják!

RdeL Young Szemöldökceruza
Ár: | 399 Ft | Kategória: | Sminkek szemre | |||
Kiszerelés: | 1,3 g | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Rossmann | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: 0kosan, Módosítva: 2021. június 10.
Kiszerelés: | 1,3 g | |
Lelőhely: | Rossmann | |
Kategória: | Sminkek szemre | |
Kiemelésre vagy kontúrként a szemöldökre.
alexa12Könnyen felszívódó krém, kellemes, visszafogott illattal. Azonnal hidratál és nem hagy ragacsos érzetet.
Nekem nagyon bevált könnyű vele dolgozni szépen ki lehet tölteni vele a hiányos részeket az állaga se nem túl puha se nem túl kemény nekem kibír egy egész napot az ára nagyon baráti.

Végre találtam egy szemöldökceruzát, aminek nem túl meleg tónusúak a színei, és az ára is nagyon jó. Az állaga alapvetően nekem kicsit puha, így nem annyira tudom imitálni a szőrszálakat, és hegyezés előtt is mindenképp hűtőbe kell raknom, különben egy katasztrófa, amit művel vele a hegyező.

imádom,02 medium-brown árnyalatot használok,enm kemény de nem vaj állagú,hihetetlenül olcsó,sokáig tart.

Nagyon jó szemöldökceruza, én a 04-es árnyalatot használom, a sötétbarna hajamhoz tökéletes.
Könnyű vele dolgozni, szép vonalakat lehet vele húzni, szinte természetes szemöldököt lehet vele készíteni :)
Én a hézagok kitöltése miatt vettem, tökéletes! Árhoz képest nagyon jó.
Nekem zsírosabb a bőröm, így könnyen lejön a festék, ha valami hozzáér, illetve ha elrontom a vonalat, gyorsan tudom javítani.
Ha nem ér semmi az arcomhoz, a nap végéig kitart. Viszont ahhoz, hogy szép vonalakat lehessen vele húzni, elég sokszor kell hegyezni, így gyorsan fogy mindennapos használat során.

Én a hézagok kitöltése miatt vettem, tökéletes! Árhoz képest nagyon jó.

03-dark brown
Rimmel ceruzámat váltottam rá,nem bántam meg! Tartós,szép és természetes végeredményt lehet elérni vele.

03-dark brown

Kb hófehér szemöldököm van alapból, ezért muszáj szemöldök ceruzát használnom :) Sok mindent kipróbáltam már, most éppen ezt az RDel Young ceruzát, medium brown árnyalatban. Kellően puha, szép színe van és tartós, elkenődés nélkül könnyű szerrel kibír egy teljes napot. Ezek után azt hiszem ennél a terméknél fogok maradni hosszú távon is.

UPDATE:
Továbbra is elégedett vagyok a termékkel, sőt, nagyon megszerettem. Nap végéig kitart, akkor is ha porral nem fixálom. Színben teljesen természetes. Szerintem 5*-os.
Ár-érték arányban bőven hozza az elvárható szintet, sőt, talán még túl is teljesít. Bár tényleg nem nagy a színválaszték, kínál olyan világos színeket amik jól illeszkednek a szemöldök természetes színéhez. Szemöldökporral együtt szép végeredményt lehet elérni, s nem utolsósorban tartósat is. Negatívum számomra az, hogy kissé keménynek találom, s használata során néha kitép 1-1 szál szemöldököt.

UPDATE:

Természetes fekete szemöldököm van, így egyszerű választásom volt (04). Nem a teljeset akartam lefesteni, hanem csak azon részeit, ahol "kikopott" a szőr, azaz a végein, és itt-ott feltölteni a hézagokat. A tartóssága hagy kivetnivalót, nekem jóindulattal 4 órát maradt fent, jobb lenne, ha tovább bírná... talán érdemes lenne port rátenni, de itt jönne képbe a szemöldök királynőség (azaz a 2000 méterről kiszúrható agyonmázolt szemöldök :D), plusz nem is vagyok egy ügyes sminkelő, nálam 4*, tartósság kéne (vagy lehetne szárazabb bőröm)

Imádom,szerintem mindig nála fogok maradni >< Nekem fekete árnyalatban van meg,és pont tökéletes a sötét gesztenyebarna hajamhoz :) Nem kenődik,kibír egy egész napot,könnyű használni,és nem lesz tőle "vonal" szemöldököm :) Az áráról meg ne is beszéljük :)

Jelenleg ezt a szemöldökceruzát használom "dark brown" árnyalatban mivel sötétbarna szinű hajam van.
Könnyű vele dolgozni, a hozzá tartozó kis kefe is hasznosnak bizonyul és szép természetes hatást lehet vele elérni.
Igaz, hogy könnyen elkenődik ha véleltenül belenyúlok, viszont nekem egy egész napot kibir anélkül, hogy korrigálnom kéne.
Összességében teljesen megvagyok elégedve a termékkel, eddig ez a legjobb számomra amivel eddig dolgoztam.