Ezt a terméket már nem gyártják!

RdeL Young Szemöldökceruza
Ár: | 399 Ft | Kategória: | Sminkek szemre | |||
Kiszerelés: | 1,3 g | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Rossmann | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: 0kosan, Módosítva: 2021. június 10.
Kiszerelés: | 1,3 g | |
Lelőhely: | Rossmann | |
Kategória: | Sminkek szemre | |
Kiemelésre vagy kontúrként a szemöldökre.
alexa12Könnyen felszívódó krém, kellemes, visszafogott illattal. Azonnal hidratál és nem hagy ragacsos érzetet.
A Krémesen szép az élet blogon láttam, írója elégedett volt vele, és tényleg meglepően jó ceruza, kellemesen puha, könnyű vele dolgozni. Az én szemöldököm színéhez talán jobbak az essence ceruzák, de ezt sem bántam meg. Természetes, csak egy kicsit szőkés-vöröses-barnás a végeredmény. Nagyon világosszőkéknek lehet, hogy előnytelen lesz a színe. Egy próbát megér.

A Rossmannban vettem csak "kipróbálás" szinten, aztán ahogy most használgattam teljesen meg vagyok vele elégedve! Szerencsére az én szemöldököm kellőképp dús, de azért van egy-két hely ahol kicsit szerettem volna kipótolni. Nagyon kellemesen csalódtam! Olcsó és hatásos, könnyen lehet vele dolgozni, ajánlom bárkinek! :)

A sötétbarna színt vettem meg és egy álom. Szépen fog és valahogy nem sikerül túl adagolni, ami nálam az előző szemöldökceruzámnál probléma volt. Nagyon szépen fent marad, nem csúszik és minimálisan kopik. Úgy érzem minden egyes csillagáért megküzdött :3

Nagyon jó termék nem maszatolodik es olcsó is! 5*

Nagyon jó termék nem maszatolodik es olcsó is! 5*

Én szőke vagyok, de a 02-es árnyalatot vettem, mert az hamvasabb. Tartósabb, mint a drágább társai. Szemöldököm szőke és ritka, nap végére se kopott le a bőrömről (a többinél csak ott maradt meg, ahol a szőr is)

Habár én nem vagyok szőke, nekem is mindig az a bajom a szemöldök cerkákkal, mint 0kosannak, ezért vettem meg én is a szőkéknek való árnyalatot. Hát valami csodás! Kemény, ezért szép vonalakat lehet vele húzni, tök természetes és egész tartós is. Az ára is megfelel, sőt!

Ma ez a látvány fogadott a Rossmannban: http://3.bp.blogspot.com/-QsDHo72E_-k/Ux1579G3zzI/AAAAAAAAXv8/Qwz0qWuYTNI/s1600/Neue+Theke+Rival+de+Loop+Young.jpg
Hát mit ne mondjak, nagyon vissza kellett fognom magam, hogy ne pakoljak be mindent a kosárba.. ;) egy rúzs, 3 lakk, egy spirál, egy szemöldökceruza (még nagyon érdekel a concealer-paletta, a szemhéjalap, vannak gyönyörű baked highlighter/bronzosítók is), egyáltalán nem bánom, hogy NYC helyett ez van most.
Régóta vágytam egy szemöldökceruzára, ami van annyira világos, hogy megy a világosszőke hajamhoz, egyébként inkább port szoktam haszálni, mert a ceruzáktól tartok, túl sötét, mesterkélt lesz vele az eredmény, ha nem vigyázok, úgyhogy eddig mindig trükközni kellett, hogy csak kicsit érjen a ceruza hegye a szálakhoz, aztán nagyon sokszor átfésülni...
300-400 Ft-ért azonnal lecsaptam a 01-es természetes szőke árnyalatra, hátha jó lesz. Ki is próbáltam itthon rögtön.
Elég kemény ceruza, bátran lehet vele "satírozni", akkor jön csak elő belőle a szín, de ezt nem bánom igazából, mert akármennyire is nyomtam rá, nem lett túl sötét az eredmény, az egyik szemöldököm csináltam csak meg, és látszik ugyan, hogy más, mint amelyiken nincs semmi, de a különbség csak az, hogy sokkal szebb, definiáltabb a ceruzás formája :) Imádom! Ja és a kupakján kis kefe is van! :)