Rimmel 60 Seconds Super Shine Körömlakk
Ár: | 850 Ft | Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |||
Kiszerelés: | 8 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: kklaram, Módosítva: 2015. szeptember 24.
Kiszerelés: | 8 ml | |
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | |
Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |
1 perc alatt száradó, extra fényes körömlakk
VÁSÁROLD MEG
Állapot: 2-szer próbált:)
bibi24Imádom a pumpás kiszerelését, lágy krémes állagú gyorsan beszívja a bőr és táplál, nem ragacsos a bőröm. Hosszú ideje kerestem ilyen tökéletes terméket! Az illata édeskés, nem tolakodó.
Nekem a Lose your lingerie árnyalat van meg és imádom. Gyönyörű 2 rétegben, mindig azt hiszik, hogy gél lakk :D Nekem rendkívül tartós, majdnem 2 hétig bírta, akár mikor fel kentem, úgy hogy közben mosogattam is és kb mindent csináltam. Ha fogynak a körömlakkjaim(mert már egy dobozzal van és csak ez az árnyalat hiányzott) biztos, hogy Rimmellel, Moyrával, Avonnal fogom pótolni, mert nekem eddig ezek bizonyultak tartósnak és szépnek.

Már egy rétegben is szépen fed de én kettőbe használom tlnyleg egy perc alatt megszérad. A tartóssága nem a legjobb fedő lakk nélkl kb 3 nap de azért nem olyan rossz lakk.

Körülbelül 5-6 árnyalatban van meg, nagyon szeretem. Eddig akármilyen körömlakkot használtam 1 napot se bírtak ki, de ez van hogy akár 3-4 napot is kibír. Nagyon szépek a színek, és tényleg egy perc alatt száradnak meg. Én két rétegben szoktam felvinni, de 1 rétegben se borzalmas.

Nekem a fekete árnyalat van meg, 3rétegben kell felvinni és hamar kopik... ezért kicsot drágának találom... 2 napot bír ki, pedig nem is olyan sokat gyötröm, mostanában takarítani se nagyon van időm, de lekopik... és nem is olyan hamar szárad és buborékos

A Berries And Cream nevű bordós bogyó szín; a Glaston-berry elnevezésű élénk, kissé narancsos beütésű piros; valamint a barackos Peachella árnyalat van meg.
Ahogy a Rimmel lakkok többsége, amit eddig kipróbáltam, ezek is beváltották a hozzájuk fűzött reményeimet. A gyönyörű árnyalatok tökéletesen pigmentáltak és minőségileg is teljesen rendben vannak, így nagyon szépen pompáznak a körmeimen. Akár egy rétegben is jól, egységesen fed, nem buborékosodik fel és nem csíkoz, valamint tényleg viszonylag gyorsan szárad. A tartóssága is szuper, ezt szeretem benne a legjobban. Alaplakk és fedőlakk nélkül szinte hibátlanul kibír 4-5 napot.
Jó választás lehet a Glamour napokon.

Jó választás lehet a Glamour napokon.

Nagyon szépen terülnek a lakkok, szuper pigmentaltak, egy rétegben is tökéletes és gyorsan száradnak (1 perc szerintem tényleg eleg nekik). A fantázia nevek is szerintem nagyon találóak :) 500 Caramel cupcake és 405 Rose libertine van meg nekem. A tartósságról még updatelek.

Kettő szín van meg belőle és imádom! Elég egy rétegben is de kettőben már tökéletes!

A White hot lova pocsék. Csíkoz, nem lehet szépen felvinni, vagy vastag réteget visz fel, vagy pedig csíkoz, de igazából egyszerre csinálja mindkettőt... és a büdös életben nem lesz egységes. A lábamon még nagyjából normálisan is néz ki, de a kezemen nem bírom rendesen megcsinálni, ott nagyon pocsékul mutat.

Életem legnagyobb csalódása ez a lakk :( nem is értem, hogy kerülhet piacra egy ilyen borzalom! Igazából csak egy színt próbáltam a White Hot Love nevűt, de rémálom. Csíkoz, foltoz. Egy rétegben 1 perces a száradási ideje, de kettőben kb egy óra....és lehetetlenség szépen dolgozni az ecsettel :( áhh KUKA!

Csalódás. A Let's get nude árnyalat van meg, és nagyon szép lenne, ha nem lenne még három!! rétegben is itt-ott foltos... ráadásul az ecsete sem jött be. Kár érte, régóta kerestem ilyen színt, de ezt így nem fogom használni. (A három réteg amúgy is már túl 'vaskos', egyben leválik a körmömről könnyen)