Rimmel 60 Seconds Super Shine Körömlakk
Ár: | 850 Ft | Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |||
Kiszerelés: | 8 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: kklaram, Módosítva: 2015. szeptember 24.
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | |
Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |
1 perc alatt száradó, extra fényes körömlakk
VÁSÁROLD MEG
Állapot: 2-szer próbált:)
Akár csak a szimpla 60sec, ez is rendkívül tartós, bár két sorral van igazán szép színe. Ár-érték arányban nekem ez vált be a legjobban! :)

Kényelmes ecset, egyenletes terülés. A fekete egy rétegben még nagyon béna, de kettőben már szép, az eddigi legtartósabb lakkom, kb 5 nap.

Hát, én ezzel megtaláltam az örök kedvencemet. Sokáig aluljárós lakkokat használtam, aztán egyszer megláttam egy gyönyörű vöröset a polcon, és tudtam, hogy nekem ez kell. Kb. 3 éve csak azt az egy szín használom (már vagy 6-7-szer újravettem a terméket), már a saját kis ikonikus darabomnak érzem. (:
Tényleg gyorsan szárad, egy rétegben is jól fed, és fedőlakkal nekem egy hetet simán kibír.

A 203 Lose your lingerie árnyalat van meg, nagyon szeretem, gyorsan szárad, két rétegben szép a fedése és nekem tartós is

Két éve csak ilyen lakkot használok, mert nincs időm órákig bűvölni, hogy száradj köröm száradj. Van vagy öt színem belőle, a sötétebbek egy, a világosak két rétegben számomra kielégítő módon fednek. Nekem sajnos nem tartós, de a kezem extrémen van gyötörve, úgyhogy nem is csoda, hogy két napot bírt, viszont az 5 az 1-benes fedőlakkal öt napot lazán fent van, csak nekem addig meg már lenő. Mást nem fogok használni soha többé.

Imádom, ez a megfelelő szó rá. Több árnyalatot is már kipróbáltam és egyikben sem csalódtam. Fedőlakk nélkül is nagyon tartós az én körmömöm, szépen kopik. Ár-érték arányban tökéletes.

Nekem a 310 double decker red árnyalata van meg. Dm-es pont beváltás során jutottam hozzá. Én egy kicsit bordósabb piros lakkot szerettem volna, ez kicsit túl rikítós nekem. Hamar kopik, de legalább kopik, és nem pattog. Nem venném újra.

A Double Decker Red árnyalat abszolút jó választásnak bizonyult. Szép, élénk piros színe van, ami tökéletesen illik a fehér kézbőrömhöz. Abszolút tartós, pedig bőven éri víz a kezemet. Top coat nélkül is fényes, de azzal együtt szinte géllak hatású. Ha nem is 60 másodperc alatt, de rövid idő alatt készre szárad és a szaga sem annyira elviselhetetlen. Nekem a kedvenceim egyike.

Én mindig melléfogok a rimmelekkel! Most épp a "clear"-t vettem meg fedőlakknak, gondoltam egy próbát megér...
Hát kezdjük azzal, hogy iszonyat büdös. Az 1 perces száradási időt sem érzékelem nagyon. És az a nagyon fényes hatás sem igazán érződik. És az ecsetje sem valami felhasználóbarát...

A 402-es One last tango árnyalat van meg, ebből egy réteg is elég. Gyorsan szárad, szuper az ecsetje, TARTÓS, könnyen kezelhető, kellemes állagú, és ár-érték arányban is ötös!!