Ezt a terméket már nem gyártják!

Shiseido Perfect Alapozó Ecset
Ár: | 11 800 Ft | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | Bőrtípus: | Minden | ||||
Lelőhely: | Müller, Douglas | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Judiit, Módosítva: 2022. február 28.
Ár: | 11 800 Ft | |
Kiszerelés: | ||
Lelőhely: | Müller, Douglas | |
Kategória: | Ecsetek | |
A hagyományos japán ecsetkészítés művészete és a Shiseido-kutatások ihlették. Használatával professzionális, egyenletes végeredmény érhető el mind folyékony, mind púder alapozóval.
VÁSÁROLD MEG
Hát én imádom alapozáshoz használom már vagy 3 éve a tisztítása igaz az nehézkes

ha valamivel lehet alapozni akkor ez az !

ha valamivel lehet alapozni akkor ez az !

Ezzel, illetve kézzel vagy rosszabb minőségű ecsettel felvinni az alapozót, hát kérem, nem ugyanaz! Nagyon szépen el lehet vele dolgozni az alapozót, teljesen más a fedés. A Dougles-es eladónő megrovó nézése megmaradt bennem, amikor azt mondtam, hogy a másik ehhez képest nem tud semmit. :):P
Update: szuper tenyleg! a kezzel felvitelhez kepest szerintem kb. 8-10-szer tovabb tart az alapozom, szoval miota megkaptam ajandekba szerintem sporoltam vagy 20ezer Ft-ot. ES olyan idot allo, mintha tegnap vettuk volna. :)

16.04.09: Már régóta szerettem volta egyet magamnak.Drágálltam nagyon, így amikor egy kedves KM-esnél olyan áron láttam, hogy vétek lett volna kihagyni, lecsaptam.
Első reakcióm rá, hogy milyen kis aranyos, pedig láttam Dögleszben, de kézben más.
Nagyon kedvelem az RT alapozóecsetet, de ez még annál is szebben teríti ugyanazt az alapozót. Kicsit kellemesebb is a simogatása. Hasonló a tapasztalatom (pár napos, de sztem ez nem fog változni), mint az előttem íróknak, hogy kicsit több anyagot nyel el, mint szeretném és alaposabb mosást igényel, mert nehezen adja ki a festéket. Ez a leglassabban száradó sminkeszközöm. A törülközőtartóra gumizom fejjel lefelé, mint a többit is mosás után, és majdnem 18 óra szükséges a teljes száradásig. Emiatt nem lesz minden nap bevethető. Pozitív tulajdonsága még a kicsi feje, mert szem körül, orrnál is jól odafér.
Nem tökéletes, de amennyiért vettem, jó üzlet volt és szeretem használni.
05.15: Kedvenc lett. Megelozte az RT alapozoecsetemet. A tisztitasa tovabbra is nehezebb, de a leheto legtokeletesebben teriti a bb-t es alapozot. Ha tonkremegy eselyes, h ujra beszerzem. Csillagos 5-osre javitom.

Nem tökéletes, de amennyiért vettem, jó üzlet volt és szeretem használni.

2 hónapja használom és szeretem. igaz eddig nagyobb ecsettel dolgoztam, de ezzel precízebb az eldolgozás a szem és orr környékén. Nekem nem szív be sok alapozót, ugyanannyit használok, mint más ecseteknél. A tisztítás sem komplikált és 1 perc alatt tökéletesen tiszta lesz. Sima mosószappant használok minden ecsethez, jól tisztít és a szálak puhák maradnak. Utazáshoz is tökéletes, a 2 hónapos használat után sem látszik egy karcolás sem a nyélen sem kopottság, így maximális csillagot kap tőlem.Igaz, eredeti áron nem vettem volna meg, féláron viszont jó befektetésnek bizonyult.

Akciósan vettem, nagy reményeket fűztem hozzá, de csalódást okozott.. Nagyon sok alapozót vesz fel, szinte "eszi", és tisztítani is nehézkes volt (most már könnyebb, sebbenzinnel). Én egy olcsóbbra cseréltem, és csak akkor használom, ha utazom, mert akkor praktikus a kis mérete miatt.

Nemrég kaptam, de mar imádom, alap felszerelés lett!:)

Nemrég kaptam, de mar imádom, alap felszerelés lett!:)

Amíg nem ismertem ezt az ecsetet, fogalmam sem volt, milyen a tökéletes ecset. Perfect.

Legkedvesebb alapozóecsetem. Mérete pont megfelelő. Kb. 3 éve használom, soha egy szőrszálat sem hullajtott. Könnyen tisztítható. Nagyon puha, és tökéletesen dolgozik, nem hagy csíkot.

Kedvenc alapozóecsetem, imádom, hogy ilyen kis bumszli, nagyon könnyű vele dolgozni, tökéletesen el lehet oszlatni az alapozót, ezáltal az kevésbé fogy! Nem csíkoz, nem lesz foltos a végeredmény, hanem egyszerűen tökéletes!! Minden fillért megér! Tisztántartani is könnyű, sebbenzin, vagy ecsetmosó-folyadék pikkpakk kiszedi a bent maradt alapozót, nem kell órákig sikálni! Imádom!!