Legújabb vélemények - Dezodorok

skincare.611
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Tág pórusok  |  Korcsoport: < 18  |  2023. december 5.

Számomra nagyon furcsa ez a dezodor, én nem igazán vagyok izzadós, de valamiért amikor ezt használom, akkor izzadságszagom lesz. Rossz állaga van, hagy egy réteget a hónaljamon, amit én nehezen tudok lemosni. Nekem az illata sem kifejezetten tetszik. Itthon, ha nem megyek sehová, akkor elhasználgatom, hogy ne kelljen kidobni, de biztos, hogy nem veszem újra.

Rekassav
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Túlérzékenység  |  Korcsoport: 25-34  |  2023. december 5.

Nagyon örülök, hogy rátaláltam, évek óta a kedvenc dezodorom. Nem hagy foltot a ruhán, elég gyorsan szárad és nincs tolakodó illata.

Vicu860
Újonc  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Tág pórusok  |  Korcsoport: 35-44  |  2023. december 4.

Az egyetlen deo ami nem irritál. Kellemes illat és sokáig elég.

Csipusz
Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44  |  2023. december 3.
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44  |  2023. december 3.

A kis kiszerelés és a kedvező ár miatt vettem meg, de nem veszem újra. Az illata eleinte kellemes, de egy idő után engem már irritált. A nagy nyári melegekben engem cserbenhagyott, tény, hogy eléggé izzadós vagyok.

Csipusz
Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44  |  2023. december 3.

Sajnos nekem sem vált be ez a termék, bár finom kókusz illata van, felkenve pár óra után már punnyadt kókusz szagom van nekem és a ruhának is.

Timi59
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Száraz  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34  |  2023. december 3.

Kedvenc dezodorom, isteni illata van

Timi59

Az egyik kedvenc dezodorom, isteni illata van

tuendiana
Újonc  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Túlérzékenység  |  Korcsoport: 25-34  |  2023. december 3.

Előző deóktól kipattogzott a hónaljam és nagyon izzadós vagyok, ez segített visszahozni az életbe a hónaljam. Kellemes, nem túl intezív illata van, hogy a parfümöm nem nyomja el.

tuendiana

Nagyon izzadós vagyok, eleinte jó volt erre, de egy kis idő után durván kipattogott a hónaljam tőle, és mostmár két kenés után is ez van. Áttértem a naturális és sajnos drágább deokra.

Rufi
Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44  |  2023. december 2.
Újonc  |  Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44  |  2023. december 2.

Sziasztok beszereztem egy izzadás gátló dezodort mert szerettem volna a lányomnak olyan izzadás gátló ami minden mentes ès hatékony is mivel tini korban van sokat izzad is ès intenzív az illata ezért gondoltam hogy beszerzek egyet!Amit nagyon nem bánom mert nagyon jó, szereti használni nagyon! Azóta èn is ezt használom nekünk bevált csak ajánlani tudom!!