KRÉMKERESŐ
(X)

(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

Legújabb vélemények - Esztétikai-bőrgyógyászati kezelések

Botox-Kezelés

Botox-Kezelés

Botox-Kezelés
lilic   
Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Tág pórusok  |  Korcsoport: 25-34  |  2023. november 16.
Újonc  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Tág pórusok  |  Korcsoport: 25-34  |  2023. november 16.

Nem vagyok kezdő botox-ügyben, már évek óta használom, de most először nem túl esztétikus mellékhatása is jelentkezett. Ezt mind csak azért írom le, mert nem találtam róla semelyik magyar oldalon véleményt. Tehát 3 hete voltam botoxoltatni egy nívós klinikán egy kedves doktornál (tehát gyakorlott orvos! végezte), 3 régióba ment. Amikor beállt a botox észrevettem, hogy nagyon fura lett a mosolyom, és mint kiderült a botox átszivároghatott más izmokba is, ami miatt rettentő féloldalas lett az arcom, mint akinek stroke-ja volt és most épül fel. Szemkörnyékbe kaptam és rágóizomba is, bármelyik okozhatja. Na innentől kezdve már nem tetszik annyira a botox-hatás.

(1)    Hasznos vélemény?    Házirendellenes
Botox-Kezelés

Botox-Kezelés

Botox-Kezelés
Luiselotte   
Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok  |  Korcsoport: 35-44  |  2023. október 20.
Krémek Krémje  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok  |  Korcsoport: 35-44  |  2023. október 20.

2021. Április
Hosszas keresgélés után végül egy kedves, fiatal , második generációs plasztikai sebészhez jelentkeztem be akinek van saját és az édesapjával közös praxisa is.
Nagyon tetszett a részletes tájékoztatás, mind magáról a kezelésről, a lehetséges mellékhatásokról, az összes kérdésemre választ kaptam, készültek előtte-utána fotók is, valamint kaptam kezelőlapot ahol bejelölte, hogy hová és mennyi és milyen anyagot adott be.
Nekem egyelőre semmi drasztikus nincs a fejemen, a homlokomon láttam elkezdődni hajszál vékonyan a ráncosodást és a két szemem között is már látszik az Adidas jel ha mérges vagyok, így ez a két terület lett kezelve. Maga a művelet nekem fájt pedig magas a fájdalomküszöböm , gondolom ez teljesen egyéni érzékenység kérdése, ki lehetett bírni, kaptam egy stresszlabdát a kezembe azt szorongattam .
Az eredmény pedig sima homlok , megmaradt mimikával, kifejezetten ilyen finom munkát kértem, inkább megyek többször ha kell ,de nem akarok viaszbaba lenni.
Árat tekintve : 60 ezer Ft volt a két terület, nem tudom meddig fog tartani a hatása , erről majd később beszámolok.
A kezelést mindenképpen ajánlom , érdemes akkor menni amikor még nem tört be a bőr , így szebb eredményt lehet elérni.
2022.Január
Tavaly tavasz óta tartott az anyag a homlokomban , mostanában vettem észre, hogy mintha engedne egy kicsit. Be is jelentkeztem oda ahová a múltkor is mentem, ugyanabban az udvarias és kedves szolgáltatásban volt részem mint legutóbb. Glabella+ homlok részt kaptam a szemem körül még nem kell kezelés.Készült előtte fotó is, ambuláns lapot is kaptam amin fel lett tüntetve, hogy mit és hova injekciózott be az adjunktus úr. Most kevésbé fájt, bár lélekben már jobban fel voltam rá készülve. Úgy kértem, hogy kicsit emelje a szemöldökömet☺️
Változatlanul ajánlom.
2023. október: Ajánlottak egy szuper jó bőrgyógyászt, sikerült beverekednem magam hozzá, elég volt csak a glabellába szúrni, teljesen kibírható volt, pedig épp menstruáltam, kaptam stresszlabdát a kezembe, azt szorongattam amíg beadta. Nagyon szépen sikerült, frissen sem volt nyoma a szúrásoknak és 10 nap után már szépen beállt.
A doktornő nagyon kedves volt, dokumentációt ugyanúgy megkaptam, a rendelő is csodaszép, egyértelműen ajánlom a kezelést, egy területért 45 ezret fizettem, a teljes homlok 65 ezer.
Így ezekkel az évi 1 alkalmakkal én teljesen jól elvagyok egyelőre, januárban megyek majd hozzá laserre, meg fogom írni a tapasztalatomat a kezelésről a megfelelő topicban.

(14)    Hasznos vélemény?    Házirendellenes
Frakcionált CO2 Lézeres Hámlasztás

Frakcionált CO2 Lézeres Hámlasztás

Frakcionált CO2 Lézeres Hámlasztás
csiges   
Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Tág pórusok  |  Korcsoport: 25-34  |  2023. október 16.
Krémek Krémje  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Tág pórusok  |  Korcsoport: 25-34  |  2023. október 16.

2023.09.27. (0. nap)
Régóta szerettem volna elmenni egy CO2 lézeres heg eltávolítás kezelésre. Kellemetlen érzés volt, de ki lehetett bírni. Kb 4 órán át lángolt az arcom, utána megnyugodott. ✨ Később UP. ✨

2023.09.28. (1. nap)
A pofikám eléggé bevérzett, ahogy beszéltem/ ettem/ mozgattam az arcom a nap folyamán. Nagyon hamar kiszáradt, pedig kenegettem a fényvédős Cicaplast-tal és a lidokainos krémmel is amit a klinikán kaptam. (Ez nagyon jó, de sajnos nem emlékszem a nevére, és az a kis mennyiség, amit kaptam elfogyott.)

2023.09.29. (2. nap)
Az arcom barnás-vöröses: mintha egy összefüggő varr keletkezett volna az arcomon. Még mindig be van vérezve. Sűrűn kell kenni, mert hamar kiszárad.
Illetve, ma jöttem rá, hogy a fényvédős Cicaplast tényleg nem jobb, mint a fényvédő nélküli (amivel kezelés után kentek be). Nem hidratál annyira, nem szívódik fel, eléggé csíp és még a szemem is könnyezik tőle. Így ezt eltettem, és mivel van a La Roche-Posay egy másik krémje (Lipikar Baume AP+M), ezzel kezdtem el kenni. Csíp, de érződik, hogy ez nem fényvédő (jó értelemben)...

2023.09.30. (3. nap)
Ma nagyon vörös az arcom, alig észrevehetően, egy-két helyen elkezdett hámlani. Meg vagyok fázva, az orromat sokat fújom, ez kicsit ront az orr körüli részeken, valószínűleg ezért is kezdett itt kissé hámlani.
Továbbra is hamar kiszárad a bőröm, sűrűn kell kenni. Folytatom a La Roche-Posay Lipikar Baume AP+M krém használatát, mert bár még picit csíp ahol berepezett és bevérzett a bőröm, ez egyre hamarabb elmúlik és úgy látom, hogy összességében használ.

2023.10.01. (4. nap)
Ma reggelre, mint egy kígyónak hámlott le az arcbőröm. Darabokban jött le. Mikor megláttam magam a tükörben eléggé meglepődtem.
Kevésbé piros, mint tegnap. Viszket és húzódik, ezért a Revoxos Hyaluronic Acid-ot és a 10%-os Niaciamidot kezdtem el rétegezni a La Roche-Posay alá. Muszáj az extra hidratálás.

2023.10.02. (5. nap)
A pirosság egyre inkább tűnik el. Még mindig van bőr, ami nem hámlott le, de csak az összes harmada.
Ma délután hajat mostam, és ahogy felpuhult a bőröm onnan is jött még le bőr, ahonnan már elvileg lehámlott. Elképesztő ez a folyamat.

2023.10.03. (6. nap)
Tegnaphoz képest alig halványodott a pirosság. Összességében vállalható, jelenleg olyan, mintha fél óra futás színét vette volna fel az arcom.
Nagyon hamar bevérzik: egy mitteszert akartam kinyomni (azon a területen, ahol csak egyszer mentek át), és a hajszálerek nagyon hamar megrepednek.
Ahol többször mentek át (a pofim két oldalán), pedig alapból rózsás színezetű. Ezen a részen voltak kisebb hegek, és bemélyedések. Most, hogy még jobban hámlott a bőröm egyelőre nem túl kecsegtető a látvány: épp, hogy egy picurkát látszanak kisebbnek, de az összkép szép. Messze a teljes gyógyulás, szóval remélem, hogy a kis bemélyedések zsugorodnak még.
A Revoxos Hyaluronic Acid-ot és a Niaciamidot elhagytam, mert hagytak egy átlátszó réteget maguk után, ami miatt száraznak tűnt a bőröm. A La Roche-Posay viszont továbbra is jól működik.

2023.10.04. (7. nap)
Elenyésző számban, de számomra láthatóan mitteszerek és apró pattanások jönnek ki rajtam, ami felettébb idegesítő. Újra elkezdtem a Niaciamidot, most nem hagy réteget maga után, remélem használni fog.
Egyébként az arcom összképe szép, a tökéletlenségek még kisebbek lettek, és még mindig rózsás színű.

2023.10.05. (8. nap)
Szépen húzódik le a pirosság. A mitteszerek nagyon zavarnak, így ma hámlasztottam is. Nem fájt vagy csípett.

2023.10.06. (9. nap)
Az utóbbi két napban nagyon szépen ment le a pirosság. A mitteszerek csak megmaradtak, így a hurkos mitteszer eltávolítóval megpróbáltam megszabadulni tőlük. Bevérzett, ráadásul pontszerűen, csak ott ahol a lézer érte. Tehát bár nem látszik érzékenynek a bőröm, még mindig az.

2023.10.10. (13. nap)
A múltkori incidens nyoma most már egész szép, de az arcom egyre jobban pattanásos. A klórhexidin-diglükonát-os fertőtlenítő szerintem használ, de szárít.

(14)    Hasznos vélemény?    Házirendellenes
Yuko Végleges Hajegyenesítés

Yuko Végleges Hajegyenesítés

Yuko Végleges Hajegyenesítés
Heine   
Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Vízhiány  |  Korcsoport: 25-34  |  2023. október 11.
Krémmániás  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Vízhiány  |  Korcsoport: 25-34  |  2023. október 11.

Nekem is Oszkai Gábor csinálta, kb lapockáig érő hajra volt 75 ezer. Tényleg tartja magát mosás után az egyenesség, nekem sajnos a végek begöndörödtek, mert korábbi festés után oda csak gyengébb anyagot tudott felvinni, de ez nem a fodrász hibája. Azt sajnálom, hogy a babahajaim ugyanolyan idegesítően megmaradtak, mint előtte. Maga az összkép sokkal szebb lett, egyenesebb, selymesebb, kezelhetőbb haj. Azért az árát nem biztos, hogy megérte, de egynek jó volt.

Update: fél év múlva teljesen kiment a hatása, semmi nem látszódik már.

(1)    Hasznos vélemény?    Házirendellenes
Frakcionált CO2 Lézeres Hámlasztás

Frakcionált CO2 Lézeres Hámlasztás

Frakcionált CO2 Lézeres Hámlasztás
ami2015   
Bőrtípus:  Zsíros  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport:  -  |  2023. október 7.
Krémmániás  |  Bőrtípus:  Zsíros  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport:  -  |  2023. október 7.

Háromszor voltam egy év alatt co2 lézeren. Mindegyik alkalom után brutális volt a felépülés, az első után fájdalomcsillapító is kellett. Én leginkább hegek miatt válaszottam ezt az eljárást, minimálisan javultak csak. Azóta többször voltam dermapenen, sokkal kíméletesebb, bár utána is kell otthon pár nap, hogy szalonképes legyen a megjelenés, de árban és hatásban is nekem sokkal jobb, készülök idén ősszel/télen is menni párszor.
Nekem is sokáig érzékeny volt a bőröm utána, a pirosság is nehezen múlt, több helyen szerintem meg is égett a bőröm, de nem akartam 1-2 alkalom után feladni, így elmentem a 3-ra i, illetve a doktornő is biztatott, hogy nagyon szép lesz. Nos, nem lett... Nem ért annyi szenvedést, pénzt. A ráncokra jó, de aki mély hegek miatt menne, annak én előbb inkább a dermapent ajánlanám.

(4)    Hasznos vélemény?    Házirendellenes
Hyaluronsavas Ráncfeltöltés

Hyaluronsavas Ráncfeltöltés

Hyaluronsavas Ráncfeltöltés
Bonnieoo7   
Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Tág pórusok  |  Korcsoport: 35-44  |  2023. szeptember 30.
Krémmániás  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Tág pórusok  |  Korcsoport: 35-44  |  2023. szeptember 30.

2023. 9.20. Édesanyám 60 éves lesz 1,5 hónap múlva.Tini kora óta dohányzik, de mindig ápolta a bőrét, szerencsére ez nem hagyott olyan komoly nyomokat az arcán, de azért látszik. A szája két sarkán futott le hosszanti ránc és a szája ami sosem volt dús, egyre vékonyodása zavarta főleg. A doktornőt én javasoltam neki, itt a Krémmánián olvasott ajánlások után. Ma elkísértem az 1. kezelésre, ami igen látványosra sikeredett, 3 ampulla ment be összesen. A szája még fel van dagadva, de nagyon látványos, a 2 vastag ránc pedig fele akkora lett. Az anyagi ráfordítás nem volt épp keves, s 6-9 havonta lesz esedékes újra tölteni. A konzultációs díj beleszámított a teljes összegbe. Azért nem írok összeget, mert mindenkinek más típusú töltés válik be, valamint más a probléma forrása, más az életkora. A hölgy nagyon szókimondó, jófej, impulzív, szimpatikus, törődő.

2023.09.30. Update
Már a következő napon a bal oldalon töltött (ezzel kezdték) hosszanti ránc fele visszatért eredeti állapotához hasonlóba. Sajnos az itteni vélemények alapján azt kell mondjam, hogy bontott lehetett az ampulla. Ráripakodott a doktornő az asztisztensre, hogy miért nem voltak ezek hűtve?! Ez azalatt történt, ahogy hatott az érzéstelenítő, ezt később mesélte el Anyukám. A szája továbbra is nagyon szép így másfél hét elteltével, természetes, de látványosan telt és kiemelkedik, mert már be volt húzódva a kora miatt. A jobb oldali ránc is normális, olyan amilyenre számítottunk. Pár nappal a beavatkozás után Anyukám jelezte feléjük, hogy mi történt, de fülük botját sem mozgatták, lerázták, hogy majd visszahívják. Következő hétfőn megismételte a próbálkozást telefonon, de ismét lerázták, s főleg az volt a mondandójuk lényege, hogy ismételjék meg újabb 100000+forintért a konzultációt és a töltést! Azt hittem kicsit komolyabb az orvosi centrum hozzáállása, de hát csalódás kellett, hogy érjen. Csillagot nem veszek el, mert magát a beavatkozást nagyon jó dolognak tartom, de korrektebb reakcióra számítottam! Nem tudom még, hogy legközelebb hogyan tovább? Nagyon át kell gondolni.😐

(2)    Hasznos vélemény?    Házirendellenes
NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.