Szemhéjfesték alá használom szinte minden sminkelésnél. Kevés kell csak belőle, eléggé sűrű. Nekem tartóssá teszi a szemsminket. Újra venném, de már nem találom sehol.
Szerintem nagyon szépen teszi a dolgát, felkenem, várok egy picit, és már mehet is rá a következő lépés, a szemhéjfesték nagyon szép pigmentált lesz felette, sőt, én még a glitteremet is ezzel viszem fel, és nagyon szépen tapad rá.:) Nekem teljesen megérte az árát, örülök, hogy megvettem.
MUST HAVE darab mindenkinek, aki gyakran használ szemhéjpúdert! Szemmel látható a különbség, reggeltől estig tökéletesen a helyén marad a smink a szememen.Teljes mértékben megéri az árát, mivel sokáig is tart! :)
Ez tényleg CSODASZER! 8 óra fizikai munka után is tökéletes a szemhéj sminkem, még a szemhéj redőjében sem ül meg a festék, amiről korábban azt hittem, hogy elkerülhetetlen. Nagyon sokáig elég, simán megéri az árát.
A matt verziója van meg. Kicsi kell belőle, mert egyébként darabos lesz a végeredmény, ergo sokáig elég, igazán gazdaságos. Brutál, mennyivel erősebb és pigmentáltabb a szín erre felhordva. Volt más alap is, amit használtam, eddig ez jött be a legjobban. Sokkal szebben tudok árnyalni is, ha erre viszem fel a festéket. Használata mellett nem mászik el a festék a nap végére sem. Utálom a márka termékeit, szerintem kifejezetten gagyik, de ezzel sikerült beletrafálni.
A 01-es pezsgő árnyalat birtokosa vagyok, amit szívem szerint nagyon hiányolok az állandó kollekció színkínálatából, mert simán újravenném. Csillogó, tartós így mindent tud amit egy Kiko krémes szemhéjfesték, így jár az 5*!
Nehez rajta eldolgozni a pudereket, mert ragacsos. De a csillamos tammy tanuka pigmenteket egesz nap fent tartja, es olcso. Ceruzat nem tartosit jol. Nekem igazabol tetszik, mert valahol felig glitter glue, felig szemhejalap, nagy darabos csillamot szerintem nem tart meg, de felutogetos pigmentekhez nagyon jo.
Nekem a csillámos verzió van meg .
Itteni vélemények végett vettem meg .
- nagyon stabil alapot képez ,nagyon tartós
- csillámosra ha rákenem a matt szemfestéket akkor visszafogott ,csodaszép hatása lesz ,nagyon tetszik ♡
- sosem használtam elötte ilyen termékeket ,de tény hogy helyén tartja a szemfestéket .
-kevés kell belőle .
- nemcsak szemre jó,arcra és ajakra is nagyon szép csillogást varázsol.
-nem ül meg a szemráncokban sem .
-simán kibir 12 órát is .
Nagyon vártam, hogy jó lesz több másik, olcsóbb szemhéjalap tesztelése után, de sajnos nem jött be. Nagyon vékony a szemhéjamon a bőr és alapból lilán karikásak a szemeim, ezért az alap fölé egy MAC concealert szoktam felvinni aztán rá a szemhéjfesték, de ezzel az alappal konkrétan 10 perccel a felvitel után beül vastag csíkokban áll az egész smink mindkét szemhéjamon, utána akárhogy próbálom törölni, mindig visszagyűlik és egy borzalom az egész. Sajnálom, hogy ebben az árkategóriában ennyire nem tudott semmilyen tartósságot prezentálni, ennél azt Artdeco tégelyes alapja többet ért számomra.
Nagyon jól lehet felvinni, átlátsóz, nagyon kevés is elég belőle, jól fogja a matt ls a csillámos sminket is, nem a legtartósabb, de rajtam is kibírt közel 8 órát
Evana Eyeshadow Base Gel Szemhéjfesték Bázis
NYX Proof It! Waterproof Eyeshadow Primer
Rival Loves Me Alapozó Szemhéjpúderhez
Kiko Lost Amalfi Metal Chrome Eyeshadow
Catrice Waterproof Primer
Rival Loves Me Alapozó Szemhéjpúderhez
Nekem a csillámos verzió van meg .
Itteni vélemények végett vettem meg .
- nagyon stabil alapot képez ,nagyon tartós
-kevés kell belőle .
- nemcsak szemre jó,arcra és ajakra is nagyon szép csillogást varázsol.
-nem ül meg a szemráncokban sem .
-simán kibir 12 órát is .
Smashbox 24 Hour Shadow Primer