Szép egyenletes nem csíkos , nem foltos barnulást eredményez. Könnyen beszívódik és szép intenzív barna szín az eredmény. Nem folyós az állaga , könnyen felkenhető. Plussz pont a pumpás nyomós megoldásért, nagyon praktikus.
Meg vagyok elégedve a termékkel, könnyen beszívódik, nem hagy nyomot. Szépen egyenletesen barnulok tőle, nem égek le (természetesen a fokozatosságot még a krém mellett is betartom!). Szerintem ha valaki ésszerűen szolizik, akkor nagyon sokat tud segíteni ez a krém az egészséges és gyors barnulásért.
Nekem tubusos kiszerelésben van meg, a szoliban ajánlották. Szerintem egyszerűen szuper. Ár-érték arányban is. Az illata valami isteni ananászos. Amikor kijöttem a szoliból finom kókuszos-édeskés illatom lett, égett szag sehol. A krém maga kicsit barna, és nagyon jó puha lesz a bőröm tőle. Így biztosan gyorsabban fog barnulni. :)
Az itteni jó vélemények miatt próbáltam ki, de nekem nem lett jó. Könnyen barnulok, nem szoktam leégni de ezzel a termékkel sajnos sikerült… ahol nem égtem le ott pedig nem is lettem olyan barna mint más szolikrémmel.
Én a régebbi fehér kupakosat használom,bár nem mindig szolihoz, hanem sima napozáshoz. Isteni mindkettőhöz, az eddigi legjobb szolikrémem, könnyű felvinni, nem büdös, jóval barnább leszek minden esetben,mint nélküle, sokáig elég,és rettentő puha lesz tőle a bőröm a későbbiekben. 😊
Nem tetszik. E nélkül is ugyanolyan jól barnulok, az illata pedig egyenesen irritál. Viszont puha lesz a bőröm és könnyen felszívódik. Csak ezért 3 pont.
Dr. Kelen Solar Plus szoláriumkrém
Termék tesztelés során próbálhattam ki, könnyen beszìvòdott és a hatás nekem5-6 óra múlva látszódott kellemes illat
Dr. Kelen Solar Bronz Szoláriumkrém
Egyenletesen barna lettem tőle. Tipikus szoli krém illata van, bár ez számomra nem jelent problémát. nálam 5/5
Dr. Kelen Solar Plus szoláriumkrém
könnyen beszívódik, nekem az illata kifejezetten tetszik. Szépen, egységesen barnultam tőle , engem meggyőzött.
Dr. Kelen Solar Anti Age SzoláriumKrém
Nagyon jól hidratál, könnyen beszívódik, nekem segített a foltosodás elkerülésében.
Emerald Bay Definitely Black
Any Tan Caramel Szoláriumkrém