Yamuna Ásványi Pirosító
Ár: | 1500 Ft | Kategória: | Sminkek arcra | |||
Kiszerelés: | 3,5 g | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Yamuna márkabolt, DM, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: wishes, az összetevőket feltöltötte: PAncsi79, Módosítva: 2015. június 24.
Kiszerelés: | 3,5 g | |
Lelőhely: | Yamuna márkabolt, DM, online | |
Kategória: | Sminkek arcra | |
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Mályva-pink árnyalatot rendeltem meg, nagyon szép, szaténfényű színe van.
Jól pigmentált, ami szuper, mert kevés kell belőle és nagyon (nagyon-nagyon) sokáig elég lesz, másrészt óvatosan kell vele bánni, nehogy bohócorcákat színezzünk magunknak.
Én is a tetőbe szórok ki egy keveset és azt dolgozom el az orcáimon.
A színe nagyon tetszik (biztosan rendelek majd még más színt is), ha kedvem tartja, használom a szememre is.

Mályva-pink árnyalatot rendeltem meg, nagyon szép, szaténfényű színe van.
Én is a tetőbe szórok ki egy keveset és azt dolgozom el az orcáimon.

Nincs is más pirosítom.Imádom.Cseresznyefa árnyalatban tökéletesen passzol az arcbőrömhöz.Az adagolást illetően tudok csak negatívumot megemlíteni.Azokon a kis lyukakon elég nehéz,úgy kikocogtatni,hogy tényleg annyi mennyiséget kapjak amire szükségem van...negyede repül szanaszét...és mindig több marad a kis tégelyben. :( ecsettel meg se próbáltam felvinni csak az ujjaimat használom.Ettől függetlenül 5 csillag mert a termék szuper,a kiszerelés meg talán egyszer jobb kivitelt kap,mert az alapozóknál is ugyanez a helyzet,bár ott legalább lehet ecsetet használni,és visszajátszani a port. :)

Igazi tökéletesség. Akinek elege van a mű összetevőjű Chanel-ekből, ez ugyanaz a kategória természetesben. Fixálni ugyan nem árt :)

Imádom :) Természetes hatást kelt, mint a többi yamuna termék, és nagyon sokáig elég. Az ára is kedvező és nagyon jó az összetevőlistája. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Amire figyelni kell, hogy a weboldalon élénkebbnek hatnak a színek, én kicsit sötétebb színt szerettem volna ( a mályva-pinket rendeltem, de a rózsáson is gondolkodtam :) ), de végül nagyon megszerettem. :) Több színt is ki fogok próbálni.

Nekem a mályva-pink árnyalat van meg. Iszonyatosa kevés kell csak belőle, és igazán természetes arcpírt ad. Felvitele: a dobozka tetejébe célszerű egy picit kiszórni, és utána ecsettel szépen lehet vele árnyalni. Nem szabad sokat használni belőle, mert a pigmentek elég intenzívek.

Kissé szkeptikus voltam, mikor ezt a terméket vettem a Beauty Forumon idén, de használom az egyik árnyalatát, és teljesen meg vagyok vele elégedve. Nem teljesen matt, van egy szolid fénye, jól el lehet dolgozni, tartós, szóval bevált!

Az összes összetevő funkció szerint lebontva
Színezékek: CI 77491, CI 77492, CI 77499, Ultramarines, Titanium Dioxide / CI 77891Összetevők megmagyarázva
Csillámpala. A kozmetikai termékekben csillogó hatást keltő ásványi összetevő. A mineral makeupok gyakori összetevője.
Mesterséges kék, zöld, piros, lila és rózsaszín pigmentek. További infó itt.
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia