Yodeyma Black Elixir EDP
Ár: | 6775 Ft | Kategória: | Parfümök | |||
Kiszerelés: | 100 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Fancsaaa, Módosítva: 2018. május 19.
Kiszerelés: | 100 ml | |
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Parfümök | |
Yves Saint Laurent Black Opium jellegű illat.
Egy magával ragadó parfüm azoknak a hölgyeknek, akik nagy vonzerővel rendelkeznek. A kávé intenzív aromája és a likőr és vanília édes keveréke egy misztikus és érzéki parfümöt képez.
Számomra 99%-ban egy és ugyan az, mint az eredeti. Egy pici mélység ha még lenne benne, nem tudnám megmondani a különbséget. Imádom a Black Opiumot, de az én bőrömön annyira nem tartós, hogy el sem akarom hinni :( Ezért úgy döntöttem hogy nem ruházok be egy újra, hanem kipróbálom ezt az utánzatot, és "sajnos" azt kell mondjam, hogy sokkal tovább tart rajtam, mint az eredeti. De örülök neki, hiszen az imádott illat ebben is ugyan úgy megvan, sokkal kevesebb pénzért.

Szerintem nagyszerű utánzat, igazán minőségi mind a külső, mind a tartalma. Gyönyörű az üvege, maga az illat pedig nagyon tartós, ahogy azt az ember megkívánja.

Az eredetitől konkrétan frászt kapok,kávés égett gumi szaga van,fojtogató.Aztán próbálgattuk a Yodeyma replikákat a kislányommal,és rajta lett egy olyan csodás illat,amit egész nap szagolgattunk mindketten.Sokkal jobb az eredetinél!Olyan vaníliás púderes,de nem nehéz módon.Inkább titokzatos.