ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Glyceryl Monostearate

Funkciók:

Emolliens, Emulgeálószer

EWG Kockázat:

(1 - alacsony)

EWG Adat:

korlátozott

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Más néven GMS. Színtelen, szagtalan, édes ízű nedvszívó por, a sztearin sav glicerin észtere. Az emberi szervezetben is előfordul a zsírok lebomlásakor keletkező melléktermékként és megtalálható a zsíros ételekben is.  A kozmetikai iparban olajok emulgeátoraként, oldószereként illetve emollientként használják. Elsősorban testápolók összetevőjeként találkozhatunk vele.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.