ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

Összetevők - e

Nem szabványos INCI név. Jelentése: Bor alkohol.

Wine Extract a EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

A bor kivonata.A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint antioxidáns hatású összetevő. Paula Begoun szerinta vörös(!)borerős antioxidáns tulajdonsága aresveratrolnak köszönhető.

Nem szabványos INCI név. A különféle Witepsolok kemény zsírféléket jelentenek adalék anyagokkal. Egy német gyártó honlapja szerint fehér, színtelen kemény zsírok a witepsolok, melyek főleg növényi eredetű gliceridekből állnak. A kozmetikumokban a zsírféléket elzáró és emollient anyagként használják.

Álombogyó kivonat, mely az ajurvédában használatos gyógynövény. A CosIng besorolása szerint baktérium ellenes, anitoxidáns, hidratáló, bőrpuhító és bőr világosító tulajdonságokkal rendelkezik.

Az összetevőnek még nincsen leírása.

Withania Somnifera Root Extract EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

Az Indiában őshonos álombogyó szárának a kivonata. Nagyon kevés kutatás áll rendelkezésre arról, hogy az összetevő kozmetikumokban használva milyen hatással van a bőrre (bárgyulladásgátlóként areumatikus bántalmakenyhítésére már régóta alkalmazzák). Dr.Ray Helian szerintaz összetevő gazdag flavonoidokban, melyek öregedésgátló hatással vannak a bőrre.

Az összetevőnek még nincsen leírása.

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.