ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Best of Beauty 2019

hirdetés

Lupinus Albus (White Lupin) Seed Extract

Funkciók:

(nincs adat)

EWG Kockázat:

(0 - alacsony)

EWG Adat:

korlátozott

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

A fehér csillagfürt magjának a kivonata. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint bőrkondícionáló hatású összetevő. Paula Begoun szerint a fehér csillagfürt remek forrása az izoflavonoidoknak, amik egyfajta növényi ösztrogének és antioxidáns tulajdonságokkal bírnak. A francia Expanscience Laboratories kutatásai szerint képes növelni az I-es típusú kollagén szintézisét és serkenti a bőr kollagéntermelését, amitől a bőr feszes és rugalmas lesz.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.