ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Quercus Alba (White Oak) Bark Extract

Funkciók:

(nincs adat)

EWG Kockázat:

(0 - alacsony)

EWG Adat:

(nincs adat)

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Fehér tölgy kivonat. Kevés információ érhető el arról, hogy mire szolgál a fehér tölgy, mint kozmetikai összetevő. A CosIng a fehér tölgy kérget bőrjavító összetevőnek és szövet összehúzónak kategorizálja.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.