agi.greendaygirl
Krémmániás eladó: 23 eladás |
Megnézem |
1026 VÉLEMÉNY
Bourjois Little Round Pot Blush Pirosító
2022. március 2.nekem a használata nem kényelmes, mindezek mellett egyáltalán nem pigmentált, 2 színem is van belőle, de kín keservvel lehet csak valamiféle halvány színt felvinni vele az orcákra, pedig világos a bőröm. Egyáltalán nem megérős.
Tangle Teezer Easy Dry & Go Beszárító Hajkefe
2022. március 2.
először a másik szárítós lapkefét vettem, hosszú hajra valót, nagyon me tetszett.
Ez kisebb, a kialakítása sztem kissé olcsó, gagyi, de a dolgát teszi.
Eddig is lukas lapkefével szárítottam a hajam, de amikor megtudta, hogy van a TT-nek is erre keféje, akkor vettem egyet. Nekem már amiatt jó, hog nincsenek bogyók a sörték végén. Amúgy nem tapasztaltam, hogy bármivel gyorsabban vagy szebbre száradna a hajam, de teljesen jól teszi a dolgát.
357 KRÉM
30 ÖSSZETEVŐ
bebe Young Care Halvány Rózsa Ajakír
Évek óta ez volt a kedvencem, a múltkor taraztam be belőle újra négyet. Láttam, hogy új a csomagolás, de azt néhány évente szokták cserélni, a termék ugyanaz szokott maradni. Sajnálattal tapasztaltam, hogy teljesen megváltozott a formula, borzalmas kényelmetlen állaga van, nem érzem hogy igazán ápolna, az illata se olyan kellemes már, fényes helyett teljesen matt a finishe. Én arra is használtam hogy akár önmagaban egy kis fényt adjon a számnak és arra is, hogy smink alá tegyem alapnak, arra kiváló volt a régi. Ez az új furán csúszkal, nem jó. Van három bontatlan darabom belőle és azon gondolkodom h lehet h ki kell dobnom őket...