KRÉMKERESŐ
(X)

(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Almendra

adatok

230 pontRegisztráció dátuma: 2018. május 1.
Bőrtípus: Száraz
Bőrprobléma: Túlérzékenység
Korcsoport: 45-54

230 pontRegisztráció dátuma: 2018. május 1.
Bőrtípus: Száraz
Bőrprobléma: Túlérzékenység
Korcsoport: 45-54

7 VÉLEMÉNY

Nivea EDT

 Nivea EDT
2018. december 28.

Krisztiina előttem szívemből szólt. Nagy várakozással tekintettem e parfümmel való találkozásom elé, ám a bemutatkozása számomra sajnos halványra sikerült. Ennek fő oka, hogy nem tartós illat, no és az ár-érték aránnyal valóban gond van. Csak a Nivea-val való régi barátságom miatt hármas.

Replay Signature For Women

Replay Signature For Women
2018. május 1.

Ahogy többen említik, a Cacharel-jelenség nekem is szembeköszönt, amikor nemrég egy találkozóra várva volt még időm, és bementem egy közeli DM-be vásárolni. Az üveget vettem észre először a polcon, és bár köztudott, hogy amint nem hasznos a borító alapján megítélni egy könyvet, úgy üveg alapján sem jó első következtetést levonni egy parfümről, mindjárt az volt a véleményem, hogy aminek ennyire szép a külseje, az nem lehet rossz. Papírcsíkra fújva először a Cacharel-hasonlat integetett az orromba, utána kellemes, légies egyénisége mutatta meg magát. Magamban a szecesszió hangulatával azonosítottam, mert a csomagoláson látható virágok nekem Gustave Klimt és Alfons Mucha festményeinek motívumait idézték. - A vásárlás végére meggyőztem magam, hogy mivel a szecesszió a legkedvesebb képzőművészeti irányzatom, ezt a parfümöt nem nélkülözhetem :-) Jött velem haza.
Otthon kinyitva is tetszett, bár a szecessziós érzés egy része valahol lemaradt útközben. Jó kapcsolatunk azonban változatlan, igaz, azóta is keresem az első találkozásnál érzett benyomást. Mindezt nehezíti, hogy nem igazán tartós illat, legalábbis nekem.

Gres Cabochard

Gres Cabochard
2018. május 1.

Parfümökkel való legelső barátkozásom óta vonzanak a határozott, komoly fellépésről tanúbizonyságot tevő illatok. Sosem vadásztam a márkákra, nekem lehet nagyon jó egy noname termék is, ha meggyőz és tetszik.
Ezt az ikonikus művet apukámtól kaptam egyszer, még tizenéveim végén, csak úgy, mert emlékezett rá, milyen felkapott volt a hatvanas években. Másnap örömmel fújtam magamra és indultam utamra... Aztán délelőtt tíz felé halvány fejfájás kezdett gyötörni, mely déli egyre kitűnő migrénné dagadt, de a napnak nem volt vége, folytatnom kellett. Nem részletezem a következő fokozatokat, lényeg, hogy mire este hétre hazavergődtem, tudtam biztosan, hogy köze van a parfümhöz. Hogy mi volt az ok és mi az okozat - azaz hogy a parfüm váltotta-e ki a fejfájást, avagy a fejfájás mutogatott ujjal a parfümre -, sosem tudtam meg, mert nem volt több bátorságom fújni belőle. Kicsit nézegettem még a polcomon, aztán elajándékoztam - hátha másnak nagyobb szerencséje lesz vele. Azóta többször eszembe jutott, és ha ez egy parfüméria közelében még egyszer megtörténik, előfordulhat, hogy újra megszagolom :-)
Mindezzel nem azt akartam elmondani, hogy a Cabochard-ral bármi probléma lenne, hanem hogy még a karakteres illatok kedvelőire is rossz hatással lehetnek néha a karakteres illatok.
A parfüm története mindenképpen ötös, de a rám tett hatás a fejfájás erősségével fordított arányban csak egy csillagot érdemel. Ennek ellenére sok hű kedvelőt kívánok neki.

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.