Amarila
Bőrtípus: | Kombinált |
Bőrprobléma: | Pattanások (acne) |
Korcsoport: | 45-54 |
10 VÉLEMÉNY
Vichy Aqualia Thermal Light Hidratáló Arckrém (régi)
2017. december 4.Nagyon szeretem, már a harmadik tégelyt használom. Télen nálam ez a favorit. Nagyon könnyen beszívódik, nem hagy zsíros érzetet. Smink alá is szuper.
Az első néhány napban apró fehér pattanások jelentek meg rajtam (is). Kicsit megrémültem, hogy dobhatom ki ezt a drága krémet! De aztán szerencsére elmúlt és azóta nem fordult elő. Az illata kezdetben kicsit zavart - én sem tartom jól ötletnek egy arckrémet ennyire illatosítani - de néhány nap után már nem éreztem. A krém állaga nagyon könnyű, jól és hamar el lehet kenni. Valóban jó smink alap. Én is kicsit kevésnek találom télen és a száraz panel lakásban. De Vichy Aqualia Thermál krémmel egészítem ki. Az arcomon egyébként nagy változást nem vettem észre pl a ráncok vagy a barna foltok terén. :( Ezért csodaszernek nem mondanám!
Corsodyl Alkoholmentes Menta Ízű Szájöblögető Oldat
Amikor hátul (a bölcsességfogamnál) összeharapom a számat, előveszem és öblegetek vele este. Másnapra általában megoldódik a probléma, de vigyázni kell vele, mert az izlelésre károsan hat. Én pl. másnap reggel nem érzem a reggeli kávé ízét. Ezért még este használat után jól lemosom a nyelvem. :) Ha huzamosabb ideig használja valaki eléggé elszínezi a fogakat. De ha az ember tudja és figyel ezekre, valóban jó termék.