anetta.filip
Krémmániás adás-vétel
290 VÉLEMÉNY
Pharmatheiss Redupetin Bőrelszíneződésekre és Pigmentfoltokra
2022. december 20.
2022.június 20. Tesztelésre kaptam a terméket, de sajnos elkavarodott a termék, most megvan és el is kezdtem használni. Elsőre pozitívum az összetevőlista és hogy nem okozott allergiás reakciót. Az orrom tövében levő foltra kenem, de a homlokom is kapni fog belőle, aztán jövök update-elni.
2022.december 20. Végül a homlokomra nem raktam a krèmből, mert magától is eltűntek a szeplők, ahogy nem érte annyi napfény az arcomat. Az orrom tövében levő apró kis pöttyben változást nem igazán vettem észre. Kisebb nem lett, talán egy picit halványabb. Többet vártam ettől a krémtől. De azért köszönöm, hogy kipróbálhattam.
Mivel még mindig rengeteg van benne, azért kenegetem, amíg szavatossága engedi.
Az egyik Lookfantastic dobozban volt, arra használtam, hogy amikor egy kicsit napközben elkenődött a sminkem, ezzel szedtem le a szemem körül a felesleget.
Könnyű hidratáló hatású krém, gyorsan beszívódó egyébként. Fiatal bőrök ápolására tudnám jobban elképzelni, vagy idősebb, zsírosabb bőrre.
A flakon és a pumpa dicséretre méltó volt, vákumosan működött. Szerettem, erre a célra tökéletes volt nekem.
200 KRÉM
4 MÁRKA
3 ÖSSZETEVŐ
Más néven KGF. Egyláncú szintetikus fúziós peptid, melyet erjesztéssel állítanak elő.Az összetevő gyártójának ígéretei szerintelősegíti a haj növekedését vastagságban, a tüszők sűrűségében és a hosszában mérve is.
Adidas Get Ready! Golyós Deo
Nagyon halovány illat, nem domináns, nem édes, újra fogom venni.