Anitabori
Korcsoport: | 45-54 |
12 VÉLEMÉNY
Etude House Moistfull Collagen Sleeping Pack
2019. november 20.
Éjszakai maszkként nagyon lassan fogyott, bár kombinált, erősen vizhianyos bőröm mindig szebb lett tőle reggelre - de képtelen vagyok bármi ragacsosat elviselni magamon. Aztán lett belőle nappalra pakolás, jó vastagon felkenve, pl egy AHA-szeanszot követően, és nagyon finom, puha, hidratalt arcbőr az eredménye. Nem tudtam sokáig eldönteni, újrarendeljem-e...A hatása tényleg látványos, még a szemem alatti részt is szépen feltölti, (többet ért ott, mint a koreai eyepatch-eim) , szóval valószínű újravevős lesz.
Először le akartam vonni 1 csillagot, mert éjszakai maszkként nem tudom használni, de végülis ez az én rigolyám miatt van, hogy nem bírom, ha a párnámhoz ragadok :)
A rosszabb időszakokban, amikor nem elég a sima kézkrém, ezt a krémet vetem be. Az itteni ajánlások alapján, a Neutrogena hasonló állagú terméke helyett vásároltam - nem érzek különbséget a kettő hatása között, ár / érték arányban viszont igen.
Főleg éjszakára használom, mert természetesen nem tud úgy beszívódni, mint a könnyebb krémek, de nem is elvárás ez.
Pödör Bio Kozmetikai Olajszérum Száraz Bőrre
Célzottan olajos szérumot kerestem az arcomra (hidratálókrémbe szeretem belekeverni), és teljesen véletlenül találtam rá a kollekció több darabjára is a DM-ben. Ránéztem az INCI-re, tökéletesnek találtam, és mivel 2021. decemberig van a felhasználási idő megjelölve, 50% áron kaptam meg, így aztán nem is volt kérdés, megveszem-e. Az esti rutinban rögvest ki is próbáltam: Cerave kék hidratálóba kevertem egy pipettányit, ez ment arcra, nyakra, fülre és végül a kezemre. Minden porcikám hálás volt érte!