KRÉMKERESŐ
(X)

(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Balsamico

adatok

150 pontRegisztráció dátuma: 2018. szeptember 19.
Bőrtípus: Normál
Bőrprobléma: -
Korcsoport: 35-44

150 pontRegisztráció dátuma: 2018. szeptember 19.
Bőrtípus: Normál
Bőrprobléma: -
Korcsoport: 35-44

4 VÉLEMÉNY

Giorgio Armani Sí Passione EDP

Giorgio Armani Sí Passione EDP
2019. december 18.

Sajnalatos módon számomra ez csak egy tucatillat, ráadásul borzasztóan erős és émelyítő. Egyszerű és semmi izgalmasat nem találkok benne. Az üvegcse szép, a piros hívogató és figyelemfelkeltő, még szerencse, hogy csak egy mintát vettem, de adom is tovább a barátnőmnek. Tartósságát tekintve nalam a lemoshatatlan kategóriát képviseli, reggel 7-től este fürdésig egyfolytában éreztem magamon, de már délután olyan zavaróan tolult saját magamról az orromba, hogy rosszul voltam saját magamtól. Elnézést kérek előre is mindenkitől, de valamelyik toalett illatosító jutott róla eszembe. Soha többet nem akarom érezni magamon, de máson sem. Illetve azon a barátnőmön, aki majd megkapja, mert ő rajong az ilyesfajta émelyítő kreációkért.:-)
Sajnalom Armani: mindösszesen egy csillagot kap tőlem, azt is azért, mert szép a üveg.

Chanel Coco Noir

Chanel Coco Noir
2019. december 18.

Most érett meg az illat és a róla kialakult vélemény is, hogy megosszam a Krémmánia oldalán.
Egy barátnőmön éreztem először a "Kisasszonyt", orrom pedig egyenesen egy parfümériába vezetett, hadd lássam, illatoljam milyen is magamon...aztán ott volt a polcon, hivogatóan a "Nagyasszony". Elegansan, talpig feketében egy kis arannyal. Fújtam, illatoltam és megjegyeztem magamnak. Erős volt, határozott és első szippantásra rettentően intenzív. Végül győzött. Csak-csak odatévedt az orrom a csuklómra, még órák múltán is, ahogy szépen finom száradt le, találtam benne mindig valami újat. A tonkababbal nem igazán vagyok kibékülve, mert valahogyan keserűnek érzem magamon, de a vanília tompít rajta annyit, hogy elvész ez az apró hiba benne.
Első találkozásunkat követte még 2-3 csuklópróba, míg végül rászántam magam, hogy egy illatmintára beruházzak. Színházba "vettem fel" és azt hiszem tökéletes kiegészítője volt a ruhámnak. Pontosan azt éreztem, amikor először megpillantottam az üveget: Elegans vagyok, magabiztos, titokzatos és nagyon Nő :-) Mikor használom? Különleges alkalmakra vagy akkor, amikor szükségem van arra a bizonyos magabiztosságra, amit az illat nyújt. Vegyen-lengjen körbe. Tartósságát csak a Rose & Dragon (Carven Barcelona) múlja felül, de így is akár egész nap érzem magamon. Egy egész üveg vásárlására még nem szántam el magam, de azt hiszem ez már csak idő kérdése :-)

Yves Saint Laurent Elle EDP

Yves Saint Laurent Elle EDP
2019. március 26.

Életem illata, életem parfümje. Az Illat. Egy kicsi illatmintával indult a történtet. Ott hívogatott a kirakatban. Cseppenként fogyott az üvegcse, mint egy becses kincset úgy őrizgettem és kivételes alkalmakkor tettem magamra s aztán sikerült első 30 ml-es kiszerelésben hozzájutnom. Kezemben tartottam az illatmenyország egy darabkáját. Ha jól számolom kb. 5-6 üveggel használtam el az évek során, ez az illat vált a védjegyemmé. Ez a parfüm számomra a tökéletes kreáció, ami én vagyok, kívül-belül. Mindkét nemtől elismerések és bókok csokrát gyűjtöttem be és fogom is, ez bizonyos. Nem azt mondom, hogy ez az illat tesz valakit nővé, de a nőiséghez hozzátesz. Izgalmas és érzéki, nőies és könnyed, benne van mélység és magasság egy nüansznyi titokzatosságal, kezdettől a végéig. Még több órányi viselés után is volt, hogy ugyan a halvány emlékét érezte rajtam az, aki odahajolt, de az a kis illatfoszlány is olyan hatással volt az illetőre: atyaég, mi ez ami rajtad van? :-) Az utolsó előtti üveg amikor már csak pislákolt teljesen kétségbe estem, vajon honnan szerzek be újat, mivel az illatot úgy tudtam megszüntették. Hála a Krémmánia oldalának, akkor egy leányzótól sikerült szereznem egy 100ml-es kiszerelést. Előtte már teljes elkeseredettségemben mindenféle alternatívát végigzongoráztam. Illatjegyek alapján próbáltam hasonló illatot vadászni, vártam, hogy YSL előáll valami szebbel, jobbal, ami nekem tetszeni fog. Azt kell mondjam, hogy nem sikerült eddig - számomra - überelni ezt az illatot. Hálás vagyok az illatkreátornak, hogy megalkotta ezt a csodát és bízom benne, még sokáig tudom viselni magam és mások örömére. :-) :-)

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.