cacti
Korcsoport: | 25-34 |
Krémmániás adás-vétel
15 VÉLEMÉNY
Nuxe Reve De Miel Ultra-Gazdag Arctisztító Zselé
2017. január 6.A hideg idő beköszöntével az arcbőröm is egyre szárazabb lett, ezért úgy gondoltam ideje egy kicsit leváltani a régi mindenmentes arclemosómat, mert kissé szárított már. Ezt szereztem be helyette. Az állaga valóban zselészerű, alig habzik (nem is várom el tőle) nagyon finom virágos-mézes illata van, mindig jó kedvre derít amikor használom:) a hatása egy teljesen átlagos, gyengéd arclemosó szerencsére nem is szárít. Egy rossz szavam se lehet rá.
Akneroxid 5 Pattanástalanító Gél
2016. július 4.Csodaszer kategória: ) Szerencsére mostanság már pattanásaim nincsenek, néha előjön 1-2 darab kb. kéthavonta egyszer, már csak azokra tudom használni. Ilyenkor esténként csak a pattanásra egy pöttyöt teszek és másnapra láthatóan visszahúzódik, illetve ha nagyon gyorsan akarom eltűntetni, akkor naponta többször is használom és pár napon belül biztosan eltűnik. Mindenkinek ajánlom.
Lee Stafford Dehumidifier Hajfény Spray
Megmentőm azokon a bizonyos bad hair dayeken : ) Amikor olyan 'szállós' a hajam akkor egy pici fújásnyi egyből rendbe rakja és fantasztikus fénye lesz, pont mint a reklámokban. Ha hajvasalás után használom akkor egy nappal tovább egyenes marad a hajam és a párától is véd valamennyire. Egyik kedvenc hajápolási termékem.